Ο καιρός στην Κορινθία σήμερα (16/1/2019)

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο σχεδόν σε όλη τη χώρα, με ηλιοφάνεια, λίγα σύννεφα και πρόσκαιρες βροχές την Τετάρτη στα νότια, την Πέμπτη το απόγευμα στα βορειοδυτικά και την Παρασκευή στη δυτική και νότια χώρα.

 

Οι άνεμοι την Τετάρτη θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις στα δυτικά 4 με 6, στα ανατολικά 6 με 8 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο πρόσκαιρα 9 μποφόρ με εξασθένηση και στροφή την Πέμπτη σε δυτικών και την Παρασκευή σε νοτιοδυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ.

 

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

 

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα και παγετός το πρωί. Η θερμοκρασία από μείον 12 έως 9 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλονίκη, καλός καιρός με κρύο και το θερμόμετρο από μείον 1 έως 8 βαθμούς.

 

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με λίγες νεφώσεις, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από μείον 6 έως 12 βαθμούς.

 

Στην Πελοπόννησο, γενικά καλός καιρός και ο υδράργυρος από μείον 4 έως 12 βαθμούς.

 

Στην Αττική, καλός καιρός, άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

 

Καλός καιρός και ηλιοφάνεια αλλά με τις χαμηλές θερμοκρασίες να παραμένουν είναι το κύριο σκηνικό του καιρού για σήμερα Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 στην Κορινθία. Άνεμοι Βορειοδυτικοί εντάσεως 2 - 3 μποφόρ θα πνέουν στην περιοχή, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 11 βαθμούς Κελσίου.