Ο καιρός στην Κορινθία σήμερα (17/1/2019)

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός το επόμενο διήμερο σχεδόν σε όλη τη χώρα, με ηλιοφάνεια, λίγα σύννεφα και τοπικές βροχές την Πέμπτη το απόγευμα στα βορειοδυτικά και την Παρασκευή στη δυτική και νότια χώρα. Το Σάββατο, πρόσκαιρες βροχές αναμένονται σε διάφορες περιοχές, στα δυτικά θα εκδηλωθούν και καταιγίδες, ενώ χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά.

 

Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

 

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Πέμπτη.

 

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

 

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα και παγετός νωρίς το πρωί. Η θερμοκρασία από μείον 6 έως 12 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλονίκη, καλός καιρός και το θερμόμετρο από 1 έως 12 βαθμούς.

 

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος, βαθμιαία τοπικές νεφώσεις και το βράδυ βροχή στα βορειοδυτικά, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από μείον 2 έως 15 βαθμούς.

 

Στην Πελοπόννησο, γενικά καλός καιρός με πρόσκαιρη συννεφιά το βράδυ και ο υδράργυρος από μείον 3 έως 15 βαθμούς.

 

Στην Αττική, καλός καιρός, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

 

Καλός καιρός, με ηλιοφάνεια και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, αναμένεται για σήμερα Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στην Κορινθία. Άνεμοι ασθενείς εντάσεως 1-2 μποφόρ Βόρειοι - Βορειοανατολικοί που τις απογευματινές και βραδινές ώρες θα στραφούν σε Νότιοι, θα πνέουν στην περιοχή. Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από τους4 έως τους 13 βαθμούς Κελσίου.