Ο καιρός στην Κορινθία σήμερα (17/2/2019)

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο σε όλη τη χώρα με ηλιοφάνεια, τοπικές νεφώσεις και μόνο την Κυριακή στο νότιο Αιγαίο θα σημειωθούν παροδικές βροχές.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, την Κυριακή 5 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο, με εξασθένηση τη Δευτέρα και την Τρίτη.

 

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Κυριακή και τη Δευτέρα, ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής αναμένεται παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

 

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:

 

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με λίγα σύννεφα και η θερμοκρασία από μείον 2 έως 14 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλονίκη, καλός καιρός και το θερμόμετρο από 2 έως 14 βαθμούς.

 

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από μείον 1 έως 15 βαθμούς.

 

Στην Πελοπόννησο, ήλιος με λίγα σύννεφα στα ανατολικά τμήματα και ο υδράργυρος από μείον 1 έως 15 βαθμούς.

 

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα νότια και χιόνια στα ορεινά της Κρήτης με σταδιακή εξασθένηση, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 7 έως 14 βαθμούς.

 

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, βροχές στα νότια με βελτίωση το βράδυ, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 και το πρωί στα βόρεια 7 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και ο υδράργυρος από μείον 1 έως 13 βαθμούς.

 

Στην Αττική, πρόσκαιρες νεφώσεις, βόρειοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

 

Τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά από το μεσημέρι και μετά θα αραιώσουν, πιθανές βροχοπτώσεις τις πρωινές ώρες και βελτίωση του καιρού από τις μεσημεριανές ώρες και μετά αναμένουμε για σήμερα Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στην Κορινθία. Οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι το μεσημέρι Βόρειοι Βορειοδυτικοί εντάσεως 3-4 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα στραφούν σε Δυτικούς Νοτιοδυτικούς και αναμένεται σταδιακά να εξασθενίσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου.