Ο καιρός στην Κορινθία σήμερα (18/1/2019)

Τοπικές βροχές αναμένονται την Παρασκευή στη δυτική και νότια κυρίως χώρα, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα έχουμε ηλιοφάνεια με παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Το Σαββατοκύριακο, πρόσκαιρες βροχές αναμένονται σε διάφορες περιοχές, καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά και στο ανατολικό Αιγαίο, ενώ χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

 

Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

 

Τέλος, η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με βροχές από το μεσημέρι και χιόνι στα ορεινά και δυτικά ημιορεινά. Η θερμοκρασία από μείον 6 έως 12 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρες βροχές από το απόγευμα και το θερμόμετρο από μείον 1 έως 12 βαθμούς.

 

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές, στα βορειοδυτικά πιθανότητα καταιγίδας και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, άνεμοι νοτιοδυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από μείον 2 έως 15 βαθμούς.

 

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές και ο υδράργυρος από μείον 3 έως 15 βαθμούς.

 

Στην Αττική, ήλιος με παροδικές νεφώσεις, άνεμοι νοτιοδυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

 

Νεφώσεις από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι και αργά το μεσημέρι αναμένονται για σήμερα Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στην Κορινθία. Το απόγευμα, ο ουρανός αναμένεται να καθαρίσει, ενώ είναι πιθανό το βράδυ να δημιουργηθεί ομίχλη, οπότε οι οδηγοί οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Άνεμοι Βόρειοι Βορειοδυτικοί, που στη συνέχεια θα στραφούν σε Νότιοι, ασθενείς, εντάσεως 1 με 2 μποφόρ. Θερμοκρασία από 3 μέχρι 13 βαθμούς Κελσίου.