Ο καιρός στην Κορινθία σήμερα (19/1/2019)

Το Σαββατοκύριακο, πρόσκαιρες βροχές αναμένονται σε διάφορες περιοχές, καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά και στο ανατολικό Αιγαίο, ενώ χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Τη Δευτέρα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά, αλλά νέες βροχές αναμένονται το βράδυ στα δυτικά.

 

Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

 

Τέλος, η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:

 

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και λίγα χιόνια στα δυτικά ορεινά. Η θερμοκρασία από μείον 5 έως 13 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρα αυξημένη συννεφιά με πιθανή βροχή και το θερμόμετρο από 2 έως 12 βαθμούς.

 

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές, στα παραθαλάσσια τμήματα καταιγίδες και χιόνια στα βόρεια ορεινά, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 1 έως 15 βαθμούς.

 

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές και ο υδράργυρος από 0 έως 15 βαθμούς.

 

Στην Αττική, ήλιος με αραιή συννεφιά, νοτιοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

 

Τοπικές νεφώσεις καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, με μικρή πιθανότητα βροχής τις βραδινές ώρες στην Κορινθία. Άνεμοι ασθενείς εντάσεως 1-2 μποφόρ. Νέα μικρή άνοδος της θερμοκρασίας που θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.