Ο καιρός στην Κορινθία σήμερα (21/1/2019)

Τη Δευτέρα, οι βροχές θα περιοριστούν στα ανατολικά και ο καιρός θα είναι πρόσκαιρα βελτιωμένος, αλλά νέες βροχές και καταιγίδες αναμένονται από το απόγευμα στα δυτικά. Την Τρίτη και την Τετάρτη, βροχές αναμένονται στις περισσότερες περιοχές της χώρας, καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά και στα βορειοανατολικά, ενώ χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

 

Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και από την Τρίτη τοπικά 7 μποφόρ.

 

Τέλος, η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα:

 

Στη Θράκη και τη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και από το βράδυ βροχές και χιόνι στα ορεινά. Η θερμοκρασία από μείον 2 έως 12 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια, βαθμιαία συννεφιά με πιθανή βροχή το βράδυ και το θερμόμετρο από 2 έως 12 βαθμούς.

 

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν και καταιγίδες, λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 3 έως 15 βαθμούς.

 

Στην Πελοπόννησο, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και παροδικές βροχές. Ο υδράργυρος από 3 έως 15 βαθμούς.

 

Στην Κρήτη και τις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 16 βαθμούς.

 

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, σποραδικές βροχές και καταιγίδες με σταδιακή βελτίωση, άνεμοι από διάφορες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, πρόσκαιρη συννεφιά με τοπικές ασθενείς βροχές. Ο υδράργυρος από 0 έως 15 βαθμούς.

 

Στην Αττική, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα βροχής, ασθενείς άνεμοι και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

 

Νεφώσεις καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας στην Κορινθία. Από το απόγευμα βροχοπτώσεις, οι οποίες σταδιακά θα εξασθενίσουν, τα σύννεφα όμως θα παραμείνουν. Άνεμοι ασθενείς, εντάσεως 1-2 μποφόρ. Θερμοκρασία από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.