Ο καιρός στην Κορινθία σήμερα (21/2/2019)

Καλός θα είναι ο καιρός την Πέμπτη σε όλη τη χώρα με ηλιοφάνεια και πρόσκαιρες νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Την Παρασκευή, ο καιρός σταδιακά και από τα βόρεια αλλάζει, με τοπικές βροχές ή καταιγίδες και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και το βράδυ στα βόρεια ημιορεινά. Το Σάββατο αναμένονται βροχές ή καταιγίδες και χιόνια σταδιακά ακόμα και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, την Παρασκευή στα δυτικά και βόρεια 6 με 7 μποφόρ με περαιτέρω ενίσχυση το Σάββατο.

 

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Παρασκευή στα βόρεια και σημαντική πτώση το Σάββατο σε όλη τη χώρα.

 

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

 

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις και η θερμοκρασία από μείον 4 έως 16 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά καλός καιρός και το θερμόμετρο από 3 έως 16 βαθμούς.

 

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από μείον 2 έως 18 βαθμούς.

 

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα και ο υδράργυρος από μείον 1 έως 18 βαθμούς.

 

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με τοπικές νεφώσεις, βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 17 βαθμούς.

 

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικής βροχής στα νότια, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός με αραιή μόνο συννεφιά και ο υδράργυρος από 0 έως 17 βαθμούς.

 

Στην Αττική, καλός καιρός, βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

 

Ηλιοφάνεια με κατά τόπους αραιές νεφώσεις το μεσημέρι αναμένεται για σήμερα 21 Φεβρουαρίου στην Κορινθία. Άνεμοι ασθενείς εντάσεως 1-2 μποφόρ, Βόρειοι Βορειοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.