Ο καιρός στην Κορινθία σήμερα (22/1/2019)

Με κακοκαιρία θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο σε ολόκληρη τη χώρα. Πιο συγκεκριμένα, βροχές αναμένονται στις περισσότερες περιοχές, πιθανώς ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά και στα βορειοανατολικά, ενώ χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και στα βορειοδυτικά ημιορεινά.

 

Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.

 

Τέλος, η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

Πιο αναλυτικά για σήμερα Τρίτη 22 Ιανουαρίου:

 

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά και δυτικά ημιορεινά. Η θερμοκρασία από μείον 4 έως 11 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλονίκη, βροχές και το θερμόμετρο από 3 έως 11 βαθμούς.

 

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, σποραδικές βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 1 έως 15 βαθμούς.

 

Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές και βαθμιαία στα δυτικά καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 2 έως 16 βαθμούς.

 

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και παροδικές βροχές, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 17 βαθμούς.

 

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές, άνεμοι από νότιες διευθύνσεις βαθμιαία 5 με 7 μποφόρ στα βόρεια και η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, κατά περιόδους αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 1 έως 16 βαθμούς.

 

Στην Αττική, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρη βροχή, νότιοι άνεμοι το βράδυ 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

 

Αυξημένες νεφώσεις στην Κορινθία, με βροχές και καταιγίδες κυρίως τις πρωινές ώρες που βαθμιαία θα εξασθενίσουν μέχρι αργά το μεσημέρι. Άνεμοι Νότιοι - Νοτιοανατολικοί που το βράδυ θα στραφούν σε Νοτιοδυτικοί, εντάσεως 2 -3 μποφόρ. Θερμοκρασία από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.