Ο καιρός στην Κορινθία σήμερα (28/1/2019)

Τη Δευτέρα, τοπικές βροχές και βαθμιαία καταιγίδες αναμένονται στα δυτικά, και από το απόγευμα βροχές στα ανατολικά και νότια, ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη βροχές και καταιγίδες αναμένονται σχεδόν σε όλη τη χώρα και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά.

 

Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.

 

Τέλος, η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα:

 

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικά αυξημένη συννεφιά με βροχές και το βράδυ στα δυτικά πιθανώς καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία από μείον 3 έως 13 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλονίκη, τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχής και το θερμόμετρο από 4 έως 13 βαθμούς.

 

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, βροχές, βαθμιαία καταιγίδες και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, νοτιοδυτικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 3 έως 16 βαθμούς.

 

Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές και βαθμιαία στα δυτικά καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 2 έως 16 βαθμούς.

 

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές βροχές, νοτιοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 16 βαθμούς.

 

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, βροχές κατά περιόδους, άνεμοι από νότιες διευθύνσεις βαθμιαία 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις και ο υδράργυρος από 1 έως 15 βαθμούς.

 

Στην Αττική, συννεφιά κατά περιόδους, βαθμιαία νοτιοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

 

Με τοπικές νεφώσεις σταδιακά αυξανόμενες κατά τη διάρκεια της ημέρας, ξεκινάει η εβδομάδα στην Κορινθία. Οι άνεμοι ασθενείς εντάσεως 2 μποφόρ, θα πνέουν Νότιοι Νοτιοδυτικοί και από το απόγευμα Νότιοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.