Ο καιρός στην Κορινθία σήμερα (29/1/2019)

Τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται κατά περιόδους το επόμενο τριήμερο σχεδόν σε όλη τη χώρα, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και από την Τετάρτη 7 μποφόρ, και στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ.

 

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τετάρτη.

 

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 29 Ιανουαρίου:

 

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία από μείον 2 έως 13 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλονίκη, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες και το θερμόμετρο από 6 έως 12 βαθμούς.

 

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, άνεμοι νοτίων και βαθμιαία βορειοδυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 4 έως 14 βαθμούς.

 

Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές, στα δυτικά και νότια καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 3 έως 15 βαθμούς.

 

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές κατά περιόδους, νότιοι άνεμοι 6 με 8 μποφόρ και το θερμόμετρο από 9 έως 17 βαθμούς.

 

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, βροχές και παροδικές καταιγίδες, άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές ή καταιγίδες και χιόνι στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 3 έως 16 βαθμούς.

 

Στην Αττική, συννεφιά κατά περιόδους με πρόσκαιρη βροχή, νότιοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

 

Νεφώσεις με βροχές κυρίως τις μεσημεριανές και τις απογευματινές ώρες στην Κορινθία. Άνεμοι Νότιοι Νοτιοανατολικοί, εντάσεως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.