Ο καιρός στην Κορινθία σήμερα (30/1/2019)

Τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται κατά περιόδους το επόμενο διήμερο σχεδόν σε όλη τη χώρα, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά και πρόσκαιρα στα βορειοδυτικά ημιορεινά. Την Παρασκευή αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού.

 

Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο ως 7 μποφόρ, και στα ανατολικά από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση την Παρασκευή.

 

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Πέμπτη και μικρή άνοδο την Παρασκευή.

 

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

 

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά με βαθμιαία βελτίωση από τα δυτικά το απόγευμα. Η θερμοκρασία από μείον 1 έως 12 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλονίκη, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες με βελτίωση το απόγευμα και το θερμόμετρο από 4 έως 12 βαθμούς.

 

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, κατά περιόδους βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 3 έως 14 βαθμούς.

 

Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά με σταδιακή βελτίωση στα ανατολικά. Ο υδράργυρος από 4 έως 15 βαθμούς.

 

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές βροχές ή καταιγίδες, άνεμοι νοτιοδυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 9 έως 16 βαθμούς.

 

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, σποραδικές βροχές και καταιγίδες, άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές ή καταιγίδες και χιόνι στα ορεινά με βελτίωση το μεσημέρι. Ο υδράργυρος από 4 έως 15 βαθμούς.

 

Στην Αττική, πρόσκαιρες βροχές, πιθανώς καταιγίδες και βελτίωση από το μεσημέρι, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

 

Νεφώσεις καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας με μικρή πιθανότητα βροχής το πρωί και σποραδικές βροχές αργά το βράδυ αναμένονται σήμερα Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στην Κορινθία. Άνεμοι ασθενείς Βόρειοι Βορειοδυτικοί που το βράδυ θα στραφούν σε Νότιοι Νοτιοδυτικοί, εντάσεως 1-2 μποφόρ. Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.