Ο καιρός στην Κορινθία σήμερα (31/12/2018)

Με καθαρά Πρωτοχρονιάτικο σκηνικό έρχεται η σημερινή Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Δευτέρα (31/12/2018) με βροχοπτώσεις, χιονόνερο και χιόνι στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

 

Ισχυρές βροχοπτώσεις και, κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές, καταιγίδες. Τα φαινόμενα ξεκινούν από τις περιοχές του Ιονίου και την Πελοπόννησο και βαθμιαία θα εξαπλωθούν στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές, εκτός της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Στη συνέχεια τα φαινόμενα θα επηρεάσουν και τις Κυκλάδες και την Κρήτη και από τις βραδινές ώρες τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

 

Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν αρχικά στα ηπειρωτικά ορεινά και σταδιακά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο, από τα 300 μ. και άνω.

 

Να σημειωθεί ότι από τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα ενταθούν στην κεντρική Ελλάδα και την Πελοπόννησο.

 

Ο άνεμος από βόρεια διεύθυνση, με εντάσεις 6 έως 7 και τις βραδινές ώρες στο βόρειο Αιγαίο από βορειοανατολική διεύθυνση, έως και 9 μποφόρ, κατά τόπους.

 

Οι τιμές του υδραργύρου σε πτώση, ενώ παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά, τις πρωινές και βραδινές ώρες.

 

Νεφώσεις, με βροχοπτώσεις, κατά διαστήματα εντονότερες στις παραθαλάσσιες περιοχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά, που από τις βραδινές ώρες θα ενταθούν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 6 έως τους 10 βαθμούς Κελσίου σήμερα, στην Κορινθία.

 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!