Ο καιρός στην Κορινθία σήμερα (3/3/2019)

Την Κυριακή αναμένονται τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια, καταιγίδες (στα νότια) και λίγα χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, ενώ τη Δευτέρα ο καιρός θα βελτιωθεί και την Τρίτη θα είναι καλός σε όλη τη χώρα.

 

Οι άνεμοι το επόμενο διήμερο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, με στροφή την Τρίτη σε νοτιοδυτικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση.

 

Τέλος, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση την Κυριακή και άνοδο την Τρίτη.

 

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:

 

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις, παροδικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία από μείον 2 έως 14 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις και το θερμόμετρο από 4 έως 13 βαθμούς.

 

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, καλός καιρός με λίγα σύννεφα, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από μείον 1 έως 17 βαθμούς.

 

Στην Πελοπόννησο, τοπικά αυξημένη συννεφιά με πρόσκαιρες βροχές και ο υδράργυρος από 2 έως 17 βαθμούς.

 

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες με σταδιακή βελτίωση, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 16 βαθμούς.

 

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες με βαθμιαία βελτίωση από τα βόρεια, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές στα ανατολικά με σταδιακή βελτίωση και ο υδράργυρος από 4 έως 15 βαθμούς.

 

Στην Αττική, τοπικές νεφώσεις, βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

 

Τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία από το απόγευμα θα αυξηθούν αναμένονται για σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου στην Κορινθία. Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι Βόρειοι εντάσεως 3 μποφόρ, ενώ από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.