Ο καιρός στην Κορινθία σήμερα (4/3/2019)

Τη Δευτέρα αναμένεται γενικά καλός καιρός με τοπικές βροχές μόνο στην Πελοπόννησο, ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι καλός σε όλη τη χώρα.

 

Οι άνεμοι τη Δευτέρα θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο, με στροφή από την Τρίτη σε νοτιοδυτικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση.

 

Τέλος, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο την Τρίτη και την Τετάρτη.

 

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα:

 

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και η θερμοκρασία από μείον 2 έως 15 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλονίκη, καλός καιρός και το θερμόμετρο από 6 έως 15 βαθμούς.

 

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα και η θερμοκρασία από 0 έως 17 βαθμούς.

 

Στην Πελοπόννησο, τοπικά αυξημένη συννεφιά με πρόσκαιρες βροχές και ο υδράργυρος από 3 έως 16 βαθμούς.

 

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 15 βαθμούς.

 

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, καλός καιρός, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με λίγα σύννεφα και ο υδράργυρος από 2 έως 16 βαθμούς.

 

Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός, μεταβλητοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

 

Γενικά αίθριος καιρός με ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας, προβλέπεται για σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου στην Κορινθία. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, Βόρειοι Βορειοανατολικοί εντάσεως 1-2 μποφόρ, ενώ από αργά το απόγευμα θα στραφούν σε Νότιους Νοτιοδυτικούς εντάσεως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.