Ο καιρός στην Κορινθία σήμερα (7/2/2019)

Την Πέμπτη βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν σε αρκετές περιοχές της χώρας και χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά. Τα φαινόμενα βαθμιαία στα δυτικά θα σταματήσουν, ενώ την Παρασκευή ο καιρός θα βελτιωθεί και οι βροχές σταδιακά θα περιοριστούν στα νότια και το Σάββατο θα σταματήσουν.

 

Οι άνεμοι την Πέμπτη θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση και στροφή την Παρασκευή και το Σάββατο σε βόρειους 4 με 6 μποφόρ.

 

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Πέμπτη.

 

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

 

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, πρόσκαιρες βροχές και χιόνι στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 1 έως 11 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλονίκη, βροχές κατά περιόδους και το θερμόμετρο από 6 έως 11 βαθμούς.

 

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 4 έως 15 βαθμούς.

 

Στην Πελοπόννησο, βροχές, στα ανατολικά πρόσκαιρες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά με βελτίωση το βράδυ. Ο υδράργυρος από 2 έως 16 βαθμούς.

 

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, βροχές και σποραδικές καταιγίδες που σταδιακά θα περιοριστούν στα νότια, άνεμοι βορειοανατολικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 15 βαθμούς.

 

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές και στα νότια καταιγίδες, άνεμοι ανατολικών και βαθμιαία βόρειων διευθύνσεων 6 με 8 μποφόρ στα βόρεια και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά με εξασθένηση το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 4 έως 12 βαθμούς.

 

Στην Αττική, βροχές και παροδικές καταιγίδες με σταδιακή εξασθένηση, βορειοανατολικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

 

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες που σταδιακά από το μεσημέρι και μετά θα εξασθενήσουν αναμένονται για σήμερα Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου στην Κορινθία. Άνεμοι Βόρειοι Βορειοανατολικοί εντάσεως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου.