Ο Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Ιωάννη Καραπανάγο

Ο Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος συστρατεύεται με τον υποψήφιο δήμαρχο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων Ιωάννη Καραπανάγο και θέτει υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη «Αλλάζουμε Μαζί».

 

 

"Όραμά μου είναι ένας σύγχρονος δήμος, ο οποίος θα αφουγκράζεται τις ανάγκες και τα προβλήματα των δημοτών και θα υλοποιεί σύγχρονες και καινοτόμες ιδέες". 

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

 

Ο Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος είναι Αρχιτέκτονας Μηχανικός Ε.Μ.Π. 

 

Γεννήθηκε το 1973 και μεγάλωσε στο Λουτράκι. 

 

Πατέρας του είναι ο Βασίλειος Σταυρόπουλος και μητέρα του η Αικατερίνη Σταυροπούλου το γένος Γκιώνη (Ματσούκα). Είναι παντρεμένος με τη Γεωργία Καρνάκη. 

 

'Ηταν αθλητής του Ποσειδώνα Λουτρακίου (Τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης) ως μαθητής, τελείωσε το Λύκειο και εισάγεται αμέσως στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. 
 

 

 

Από το 1998 ασκεί το επάγγελμα του Αρχιτέκτονα Μηχανικού ως ελεύθερος επαγγελματίας με μελέτες, κατασκευές και διαχείριση ιδιωτικών έργων στο Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων και στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Κορινθίας. 

 

 

Ήταν Τεχνικός Ασφαλείας του Δήμου από το 2000 έως το 2005. Έχει διατελέσει μέλος της ΔΕΥΑ Λουτρακίου Περαχώρας και Αγ. Θεοδώρων, της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου, Πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κορινθίας και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. Πελοποννήσου.

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο