Ο μεγάλος νικητής των εκλογών στο Δήμο Λουτρακίου!

Στις 19.00 της Κυριακής έκλεισαν οι κάλπες των β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και έχει ήδη ξεκινήσει η καταμέτρηση των αποτελεσμάτων για το Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως και σε όλα τα εκλογικά τμήματα της χώρας.

 

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η αποχή που σημειώθηκε ήταν πολύ μεγαλύτερη από αυτήν της προηγούμενης Κυριακής. Ειδικά στο Λουτράκι, το ποσοστό αποχής αναμένεται να είναι κοντά στο 45%, στους Αγίους Θεοδώρους περίπου 35%, ενώ η ίδια εικόνα επικρατεί και σε Ίσθμια και Πίσια - Σχίνο.

 

Νικητής αυτών των εκλογών, είναι σίγουρα η αποχή!

 

 

Ο νέος χάρτης της τοπικής αυτοδιοίκησης αναμένεται να συμπληρωθεί σήμερα με την ολοκλήρωση του β' γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών σε επτά Περιφέρειες μεταξύ των οποίων Αττικής, Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας και περίπου 220 μικρούς και μεγάλους δήμους.

 

Υπενθυμίζεται ότι σε έξι περιφέρειες (Κ. Μακεδονία, Δ. Μακεδονία, Θεσσαλία, Ήπειρος, Ν. Αιγαίο και Κρήτη) αναδείχθηκε νέος περιφερειάρχης απο την πρώτη Κυριακή, ενώ το ίδιο συνέβη και σε 107 Δήμους.