Ο Παναγιώτης Πέτρου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγίων Θεοδώρων με τη Μαρία Πρωτοπαππά

Ο Παναγιώτης Πέτρου συστρατεύεται με την υποψήφια δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Μαρία Πρωτοπαππά και θέτει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος στην εκλογική περιφέρεια Αγίων Θεοδώρων με τη δημοτική παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση».

 

 

Οι πολίτες γνωρίζουν ότι τα σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν θέλουν εμπειρία, γνώση και θέληση για να αντιμετωπιστούν..., είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Πέτρου.

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

 

Ο Παναγιώτης Πέτρου γεννήθηκε στις 05/04/1970 και κατοικεί μόνιμα στους Αγίους Θεοδώρους.

 

 

Έχει αποφοιτήσει από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάζεται σε εταιρεία θρέψης φυτών,στο τμήμα πωλήσεων για το ν.Κορινθίας, από το 2001.

 

 

Έχει εργαστεί επίσης σε εταιρεία φυτοπροστατευτικών προΐόντων τρία χρόνια και στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για οκτώ μήνες στη Διεύθυνση Φυτικής Παραγωγής.

 

 

Εκλέχτηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος πλειοψηφίας με το συνδυασμό Νέα Πνοή του Δημάρχου Αγίων Θεοδώρων Γ.Σοφία στις εκλογές του 2006.

 

 

Το 2008-2010 διετέλεσε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Αγίων Θεοδώρων.

 

 

Έχει διατελέσει επίσης Αντιπρόεδρος του Δ.Σ Γεωπόνων ν.Κορινθίας για 4 χρόνια καθώς και Πρόεδρος του ΑΣ Άγιοι Θεόδωροι για 6 χρόνια.

 

 

Είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος ενώ από το διάστημα 2014-2018 διετέλεσε Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

 

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και κείμενο