Ο ΠΑΟΚ σκέφτεται να αποσύρει τους παίκτες του από την Εθνική ομάδα

Μετά τα συνεχόμενα κρούσματα κακής αντιμετώπισης από τους διαιτητές, ο ΠΑΟΚ σκέφτεται να αποσύρει τους τέσσερις διεθνείς του (Μαργαρίτης, Κατσίβελης, Κόνιαρης, Χαραλαμπόπουλος) από την Εθνική ομάδα.

 

Από την αρχή της σεζόν, ο ΠΑΟΚ έχει αρκετά παράπονα από την ΚΕΔ/ΕΟΚ, με τους ιθύνοντες του συλλόγου της Θεσσαλονίκης να θεωρούν πως η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έχει άσχημη αντιμετώπιση από την διαιτησία στα παιχνίδια της Stoiximan.gr Basket League, η οποία δεν είναι καθόλου τυχαία. 

 

Άλλωστε, ο ΠΑΟΚ είχε αντιδράσει επίσημα μετά την αναμέτρηση με τον Προμηθέα, ενώ η επόμενη μέρα του παιχνιδιού με την Κύμη αναμένεται να φέρει νέες εξελίξεις στην... κόντρα του «Δικεφάλου» με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον ΠΑΟΚ σκέφτονται να αποσύρουν του τέσσερις διεθνείς της ομάδας (Μαργαρίτης, Κατσίβελης, Κόνιαρης, Χαραλαμπόπουλος) λίγο πριν το δεύτερο «παράθυρο» της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου του 2019 και να μην τους επιτρέψουν να τεθούν στη διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου για τους αγώνες με την Εσθονία (23/2) και την Μεγάλη Βρετανία (25/2), καθώς -εκτός όλων των άλλων- είναι και τραυματίες, όπως αναφέρει και ο ΠΑΟΚ στο επίσημο δελτίου τύπου της Παρασκευής (16/2).

 

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως η κατάσταση με την διαιτησία δεν έχει διορθωθεί και οι υπεύθυνοι της ομάδας είναι αποφασισμένοι να... τραβήξουν την υπόθεση, καθώς είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι με την Ελληνική Ομοσπονδία και τα αλλεπάλληλα κρούσματα του τελευταίου διαστήματος. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ