Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Λουτρακίου Γιώργος Δέδες στο loutraki365 gr

Ο Γιώργος Δέδες Πρόεδρος της ομάδας του Ολυμπιακού Λουτρακίου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Με τους Πολίτες Μπροστά» με επικεφαλής τον Κώστα Λογοθέτη παραχώρησε στο Loutraki365.gr και τον Αλέξανδρο Κανδρή μια συνέντευξη στην οποία μιλάει τόσο για τον Ολυμπιακό Λουτρακίου και την ανάπλαση του γηπέδου του όσο και για την απόφαση του να ασχοληθεί και πάλι με τα κοινά.

 

 

Ο Γιώργος Δέδες μιλώντας για το γήπεδο του Ολυμπιακού είπε: «Έχει ξεκινήσει μια διαδικασία, εδώ και 2-3 χρόνια, από τότε που ανέλαβα την ομάδα από ένα πολύ χαμηλό επίπεδο και διοικητικά και οικονομικά, και μέσα από μια προσπάθεια και με τη βοήθεια της Περιφερειακής Αρχής του Τατούλη και του κ. Πετρίτση καταφέραμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός προχθές τη Δευτέρα και να προχωρήσουμε στην εγκατάσταση του τεχνικού χλοοτάπητα… Σε 10-5 μέρες θα μπει εργολάβος στο έργο.

 

 

Στην ερώτηση αν ο Δήμος έχει εμπλακεί με αυτό το έργο ο Γιώργος Δέδες επισήμανε ότι ο Δήμος βοήθησε σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων και με το να πει μια καλή κουβέντα, καθώς το γήπεδο είναι περιουσία της ομάδας και όχι δημοτική. Έτσι όλες οι διαδικασίες έγιναν από το Διοικητικό Συμβούλιο αυτής της περιόδου σε άψογη συνεργασία με την Περιφερειακή Αρχή.

 

 

Το φτιάχνουμε ένα γήπεδο σημαίνει για τον Γιώργο Δέδε ότι αλλάζει η δομή και οι στόχοι της ομάδας με τη διεκδίκηση πρωταθλημάτων, κατηγοριών κλπ. Στόχος του η δημιοργία ακαδημιών για να δωθεί έμφαση στις μικρές ηλικίες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παραμεληθεί η μεγάλη αντρική ομάδα.

 

 

Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Φέτος κατακτήσαμε το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας και ανεβαίνουμε στην Α’ Κατηγορία Κορινθίας, ένας στόχος τον οποίο πετύχαμε πολύ δύσκολα. Λίγοι άνθρωποι πίστεψαν σ’ αυτό. Και σ΄αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω και τους παίκτες και τον προπονητή αλλά και όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου σ’ αυτό το εγχείρημα. Οι οποίοι είναι καταρχήν όλο το Διοικητικό Συμβούλιο, είναι οι άνθρωποι που απαρτίζουν αυτή την ομάδα, ο Βασίλης Μαντάς, ο Σωτήρης Μουζάκης, ο Φώτης Αθανασίου, ο Ιορδάνης Εμπετζόγλου, ο Γιώργος Πιρένης, και συγχωρήστε με αν ξεχνάω κάποιον.

 

 

Ο Γιώργος Δέδες αναφέρθηκε ακόμα στην τρομακτική γραφειοκρατία που αντιμετώπισαν μέχρι να καταφέρουν την έγκριση του έργου, από το οποίο ευελπιστεί να επωφεληθεί όχι μόνο ο Ολυμπιακός αλλά όλες οι ομάδες του Λουυτρακίου. Στόχος του να μη μείνει μόνο στο χλοοτάπητα αλλά να προχωρήσει και στις κερκίδες, την περίφραξη, τα αποδυτήρια κλπ. Μίλησε για τα οικονομικά της ομάδας, την έλλειψη χορηγιών.

 

 

Μίλησε όμως και για την απόφαση του να ασχοληθεί και πάλι με τα του Δήμου.

 

 

«Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι αν υπήρχε μια περίπτωση να ασχοληθώ με τα κοινά δεν θα υπήρχε καμία άλλη επιλογή εκτός του Κώστα Λογοθέτη… Στόχος (μετά τη νίκη) η καλυτέρευση και η υλοποίηση ενός οράματος το οποίο δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε στα 3,5 χρόνια την προηγούμενη φορά».

 

 

Μίλησε για τα έργα της πρώτης θητείας του Κώστα Λογοθέτη, έκανε την αυτοκριτική του, αλλά απέφυγε να κάνει κριτική στην Δημοτική Αρχή του Γιώργου Γκιώνη λέγοντας ότι θα ήταν πολύ εύκολο να κάνει αντιπολίτευση, αλλά το έργο Γκιώνη θα το αφήσει στην κρίση των πολιτών.

 

 

Ο ΓΙώργος Δέδες τόνισε: Το τι έχει κάνει ο καθένας το κρίνει ο κόσμος. Οι πράξεις και τα έργα μας αποδεικνύουν  το ποιοι είμαστε και το τι μπορούμε να κάνουμε. Όλοι έχουν κάτι να δώσουν. Αλλά εμείς έχουμε να δώσουμε κάτι παραπάνω».

 

 

Δείτε το video: