Ο Σταύρος Ντεβές υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Λογοθέτη

Ο Σταύρος Ντεβές συστρατεύεται με τον υποψήφιο δήμαρχο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων Κώστα Λογοθέτη και θέτει υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη “Με τους Πολίτες Μπροστά”.

 

 

Ο Σταύρος Ντεβές έχει δηλώσει χαρακτηριστικά:

 

  

Η απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξή μας, “Με τους Πολίτες Μπροστά" έχει να κάνει με την προσωπική εκτίμηση στο πρόσωπο του Κώστα Λογοθέτη, στον οποίο αναγνωρίζω τη σταθερότητα, τη σοβαρότητα, την αγάπη του για τον τόπο και την εμπιστοσύνη του προς τους νέους ανθρώπους…

 

Με όρεξη για δουλειά, με όραμα για ένα καλύτερο μέλλον, με την πεποίθηση ότι εμείς οι νέοι άνθρωποι πρέπει να αποφασίσουμε για το μέλλον μας και να συμμετέχουμε στις εξελίξεις του τόπου μας, δηλώνω παρών!

 

Για να μη γίνονται τα πράγματα για εμάς, χωρίς εμάς!

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

 

Ο Σταύρος Ντεβές γεννήθηκε και ζει στο χωριό Κυρά Βρύση Ισθμίας.

 

 

Είναι γιος της Αλεξάνδρας Παπανικολάου, συνταξιούχου υπαλλήλου του ΙΚΑ και του Χρήστου Ντεβέ, συνταξιούχου υπαλλήλου του ΟΣΕ.

 

 

Το 2009 φοίτησε  στην σχολή Φυσικών Επιστημών του Πανεπιστήμιου Πατρών.

 

 

Γνωρίζει πολύ καλά την Αγγλική και τη Γαλλική Γλώσσα.

 

 

Είναι λάτρης της μουσικής και στον ελεύθερο χρόνο του, του αρέσει να ταξιδεύει.

 

 

Έχει συμμετάσχει στην Φιλαρμονική Ισθμίας και στο Χορευτικό Ισθμίας.

 

 

Το 2012 απέκτησε σε νεαρή ηλικία, δική του επιχείρηση με έργο την διαχείριση των εκδοτηρίων του προαστιακού σιδηροδρόμου σε Κόρινθο, Κιάτο, Ζευγολατιό και Δυτική Αττική έως το 2018.

 

 

Στις αρχές του 2019 ξεκίνησε το ενδιαφέρον του για τη βιολογική καλλιέργεια και τα οφέλη της στον ανθρώπινο οργανισμό, με αποτέλεσμα την μετέπειτα επιχειρηματική του ενασχόληση με το εμπόριο Κορινθιακών Βιολογικών Προϊόντων μέχρι και σήμερα με την επωνυμία ΚοινοBio.