Ο συνδυασμός του Αννίβα Παπακυριάκου ενισχύεται καθημερινά με σημαντικά στελέχη

Ο συνδυασμός του Δημάρχου Βέλου Βόχας ενισχύεται καθημερινά και εμφανίζεται παντοδύναμος.

 

Η χθεσινή εκδήλωση βράβευσης του πανελλήνιου λογοτεχνικού διαγωνισμού, που πραγματοποιήθηκε στην  παραλία Βραχατίου, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για το συνδυασμό του Αννίβα Παπακυριάκου.

 

Η εκπαιδευτικός και Πρόεδρος του Σωματείου “ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ” ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Αννίβα.

 

Η κα. Τσεπεντζή είναι η τρίτη κατά σειρά υποψηφιότητα μετά τους Δημήτρη Γκατζογιάννη και Τάκη Μαρινάκο που ενισχύει την ανανέωση του συνδυασμού, ο οποίος πλέον εκτός από τα παλιά και έμπειρα στελέχη του στελεχώνεται και με μία πλειάδα νέων ανθρώπων που φέρνουν τον αέρα της ανανέωσης.

 

Βέβαια εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι εκτός από την ανανέωση, οι νέες υποψηφιότητες είναι άνθρωποι έμπειροι, πολυπράγμονες, με διαρκή κοινωνική δράση και έντονη εθελοντική προσφορά στον τόπο μας.

 

Άνθρωποι με βαθιά σκέψη και κρίση που εμπιστεύτηκαν το έργο, το όραμα και τις ιδέες του Δημάρχου μας Αννίβα Παπακυριάκου.

 

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και αυτές που αναμένονται, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο συνδυασμός του Αννίβα είναι παντοδύναμος και κινείται προς μία ευρεία νίκη στις εκλογές του Μαϊου.

 

 

 

 

πηγή: http://protinewskorinthias.gr