Ο Τατούλης εκτός, …ο Καλλίρης εντός

Ο Πέλοπίδας Καλλίρης αναλαμβάνει τη θέση του γενικού γραμματέα Βιομηχανίας αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι παραιτείται από τη θέση που θα έχει στο νέο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορινθίων. Οι πληροφορίες της korinthiannews.gr αναφέρουν ότι θα είναι κανονικά στη θέση του και με την εμπειρία που διαθέτει θα συμβάλει όσο μπορεί για το καλό του δήμου Κορινθίων και των δημοτών.

 

Η μόνη παραίτηση του Π. Καλλίρη, μετά την ανακοίνωση ότι αναλαμβάνει τη θέση του γενικού γραμματέα Βιομηχανίας, είναι από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας.

 

Αναμενόμενη αυτή η εξέλιξη καθώς πρόκειται για μία έμμισθη θέση. Και επειδή έκανε το αυτονόητο ο Π. Καλλίρης, να παραιτηθεί από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, βρήκαν την ευκαιρία να του τα χώσουν από την περιφέρεια Πελοποννήσου!

 

Λες θα μπορούσε να είναι και αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας και να ασχοληθεί και με τα θέματα που θα έχει στο εξής ως γενικός γραμματέας!!!

 

Κάποια δελτία τύπου από την περιφέρεια …βγάζουν μάτι!

 

…Ίσως δεν μπορεί να χωνέψει ακόμα ο Τατούλης ότι ο ίδιος δεν θα κατέχει στο εξής κάποιο σημαντικό αξίωμα ενώ ο Καλλίρης θα κατέχει τη σημαντική θέση του γενικού γραμματέα βιομηχανίας! …

 

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου αναφέρεται σε δελτίο τύπου: «Μετά την ανακοίνωση του ως Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας, ο κύριος Πελοπίδας Καλλίρης  «θυμήθηκε» να υποβάλει παραίτηση στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, από την θέση του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας.

 

Στην καθυστερημένη υποβολή παραίτησης (ώρα 7:00 μ.μ) ο κύριος Καλλίρης ανέφερε :

 

«Σας υποβάλω την παραίτηση μου  από τη θέση του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, ολοκληρώνοντας μια πορεία ευθύνης και συνέπειας απέναντι  στους συμπολίτες μου.»

 

Σχολιάζοντας  την πολιτική συμπεριφορά του κυρίου Καλλίρη κύκλοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου σχολίασαν.

 

Η μόνη συνέπεια του κυρίου Καλλίρη σε όλη την πολιτική του διαδρομή, είναι η απόλυτη  εξασφάλιση των προσωπικών  του συμφερόντων. Μεταπηδάει από την μια έμμισθη θέση στην άλλη και μάλιστα για να μην χάσει ούτε ένα ευρώ από την τσέπη του, πρώτα εξασφαλίζει τον επόμενο μισθό και μετά παραιτείται  από τον προηγούμενο.

 

Σε ότι αφορά την προσφορά του στους πολίτες της Κορινθίας, ένα έχουμε να πούμε. Για να γίνει μια «προδοσία» χρειάζονται πάντα τα «τριάκοντα αργύρια».

 

Τα πολιτικά γραμμάτια  στην Πελοπόννησο συνεχίζουν να εξοφλούνται, στο πλαίσιο της επιβράβευσης των «αποστατών» (γνωστής πολιτικής τακτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη ) καθώς  και της  «νέας πολιτικής» της Κυβέρνησης για την επιλογή των «Αρίστων»…!!!!».

 

 

korinthiannews.gr