This is OAKA!

Το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι της σεζόν... βάφτηκε πράσινο! Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κατάφερε να αφήσει πίσω του το κακό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο ο Ολυμπιακός είχε σταθερά θέση οδηγού (41-48) και με ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος έφτασε σε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ (93-80).

 

Οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν νωθροί στην αρχή του ματς και οι Πειραιώτες των 13 ασίστ και των μόλις 4 λαθών βρέθηκαν σε θέση οδηγού. Η ανάπαυλα πάντως έφερε... αλλαγές στην εικόνα του ματς, με τον Παναθηναϊκό να βγάζει μεγαλύτερη ενέργεια στο παρκέ και να δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην άμυνά του. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ήταν κομβικός και μετά το επιμέρους 26-14 στη τρίτη περίοδο, το σύνολο του Τσάβι Πασκουάλ δεν ξανακοίταξε πίσω του.

 

Ο εκρηκτικός φόργουορντ ήταν εξαιρετικός και πρωταγωνίστησε στο διάστημα της ανατροπής στην εικόνα του ματς αλλά και στο σκορ, ενώ τρομερή εμφάνιση έκαναν επίσης και ο Λούκας Λεκαβίτσιους, με τον Νικ Καλάθη να δίνει πολύτιμες λύσεις. Αντίθετα, η πολύ καλή παρουσία των Γιώργου Πρίντεζη και Γιάνις Τίμα δεν είχε αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό, που έδειξε να... ξεμένει από ενέργεια στο δεύτερο μέρος. Άσχημο βράδυ για τον Βασίλη Σπανούλη και τον Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος.

 

Έτσι, το αποτέλεσμα έφερε τον Παναθηναϊκό στο 4-2, με τους «ερυθρόλευκους» να πέφτουν στο 3-3 μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές της φετινής Regular Season της Euroleague.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ