Οι Λουτρακιώτες πυροδότησαν βόμβα με Γιώργο Γάσπαρη (Εικόνες)

Από τον Πανιώνιο και τη θέση του τεχνικού συμβούλου που είχε στο πλευρό του Βαγγέλη Ζιάγκου, στο Λουτράκι.

 

Ο λόγος για τον Γιώργο Γάσπαρη, πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή, κυπελλούχο Ελλάδας με τον Πανιώνιο και κυπελλούχο Ευρώπης με τον Άρη Θεσσαλονίκης, που από σήμερα θα είναι ο υπεύθυνος στα τμήματα ακαδημιών, καθώς και στα μίνι-παμπαιδικά-παιδικά-εφηβικά και γυναικεία τμήματα των Γερανών Λουτρακίου.

 

Στη νεοσύστατη ομάδα του Λουτρακίου, που στις 15 Μαΐου πήρε την έγκριση από το Πρωτοδικείο, πρόεδρος είναι ο Δημήτρης Θωμαΐδης, Αντιπρόεδρος, ο Θανάσης Γιαννουλάκης, Γραμματέας ο Παντελεήμων Θωμαΐδης, ενώ ταμίας είναι ο Κώστας Παναγούλιας.

 

Η ομάδα των Γερανών, ανακοίνωσε μέσω facebook την πρόσληψη του Γιώργου Γάσπαρη:

 

Το σωματείο μας με μεγάλη τιμή ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κύριο Γιώργο Γάσπαρη, πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή, κυπελλούχο Ελλάδας με τον Πανιώνιο και κυπελλούχο Ευρώπης με τον Άρη Θεσσαλονίκης. 

 

Ο κύριος Γάσπαρης θα είναι υπεύθυνος στα τμήματα ακαδημιών, καθώς και στα μίνι-παμπαιδικά-παιδικά-εφηβικά και γυναικεία τμήματα του συλλόγου μας. 

 

Έχει εργασθεί ως υπεύθυνος ακαδημιών του Πανιωνίου, προπονητής στα παιδικά και εφηβικά τμήματα του Φοίνικα Καλλιθέας, team manager στον Άλιμο (Α2), general manager στον Σπόρτινγκ (Α2), assistant coach στον Πανιώνιο με τον κ. Μπαρτζώκα, ενώ πέρσι διετέλεσε τεχνικός διευθυντής στο αντρικό τμήμα του Πανιωνίου με τον κύριο Ζιάγκο ως head coach.

 

Για όσους και όσες επιθυμούν να εγγραφούν στον σύλλογο μας, ή έχουν οποιαδήποτε απορία, τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 6988885111 και 6973661276, υπεύθυνος Θωμαΐδης Πέτρος. Επίσης μπορείτε να στέλνετε μηνύματα στην σελίδα μας στο facebook.