Ολυμπιακός Λουτρακίου - ΑΟ Περαχώρας: "Χ"έρι - χέρι στην κορυφή!

Ισόπαλο με σκορ 1-1, έληξε στο «Θώδειο» στάδιο Λουτρακίου, το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στους δύο ισόβαθμους πρωτοπόρους και συνδημότες, τον Ολυμπιακό Λουτρακίου και τον ΑΟ Περαχώρας, σε έναν αγώνα που διεξήχθη μπροστά σε λιγοστό κόσμο. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία και μάλιστα ευτύχησε να προηγηθεί με τέρμα του Δημαράκη. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Κρίκας, για λογαριασμό της Περαχώρας διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή η οποία εκτός από δύο - τρεις στημένες φάσεις αρκετά κοντά στην περιοχή του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού που πέρασαν ανεκμετάλλευτές, δεν μεταφράστηκε σε κάποια σημαντική ευκαιρία.

 

 

 

Ισόπαλοι με το ίδιο σκορ έληξαν και οι αγώνες του ‘Αρη Βοχαϊκου με τον Ολυμπιακό Άσσου, του ΑΟ Λεχαίου με τον Πανσολυγειακό και του ΑΟ Μαψού με την Θύελλα Κάτω Διμηνιού.

 

Ο Πανευρωστινιακός στο Ξυλόκαστρο επικράτησε με 2 – 1 επι του Ισθμιακού, ενώ με σκορ 3 – 1 επικράτησαν στα Αθίκια και ο ΑΟ Ασπροκάμπου επί του Εθνικού Ξυλοκέριζας.

 

11η Αγωνιστική

ΣΦΛ Ολυμπιακός-ΑΟ Περαχώρας  1 – 1
Πανευρωστινιακός-Ισθμιακός  2 – 1
Άρης Βοχαϊκο-Ολυμπιακός Άσσου  1 – 1
ΑΠΣ Αγιάννης-Ηρακλής Λεχαίου  3 – 1
ΑΟ Λεχαίου-Πανσολυγειακός  1 – 1
ΑΟ Ασπροκάμπου-Εθνικός Ξυλοκερίζης  3 – 1
ΑΟ Μαψού-Θύελλα Κ. Διμηνιού  1 – 1