Ολυμπιακός: «Βουβαμάρα», εξελίξεις και... σκούπα

Βαρύ το κλίμα στον Ολυμπιακό - Δεν μιλιόταν ο Πέδρο Μαρτίνς που είναι με την πλάτη τον τοίχο

 

 

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να συνέλθει από το «χαστούκι» της Λαμίας και τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο Ελλάδας. Και το κλίμα στους «ερυθρόλευκους» είναι βαρύ. Παίκτες και Πέδρο Μαρτίνς έχουν αντιληφθεί ότι πλέον είναι υπό πίεση και κρίνονται.

 

 

Δεν γίνεται αλλιώς από την στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει χάσει όλους τους στόχους του από τον Φλεβάρη. Καταστροφικός μήνας για τους Πειραιώτες στους οποίους μοιραία αναμένονται εξελίξεις.

 

 

Είναι ενδεικτικό ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μιλιόταν στη χθεσινή προπόνηση. Ο Πορτογάλος δεν είπε ούτε κουβέντα στους ποδοσφαιριστές του.

 

 

Και η αλήθεια είναι πως ο Πορτογάλος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Θα κριθεί έως το τέλος της σεζόν η παραμονή του στον πάγκο με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να είναι έτοιμη για... σκούπα.

 

 

Μην απορήσει κανείς εάν προκύψουν αποχωρήσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση. Αυτό δεν αφορά μόνο στο ρόστερ, αλλά και σε στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

 

 

Κριστιάν Καρεμπέ και Φρανσουά Μοντεστό περιλαμβάνονται στη συγκεκριμένη κλίμακα καθώς στον Ολυμπιακό μοιάζουν αποφασισμένοι για (νέες) ριζικές αλλαγές για τη νέα σεζόν.

 

 

 

 

 

 

 

onsports.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ