Το όνομά του είναι Bond και η επόμενη ταινία του ίσως γυριστεί στην Ελλάδα!

Η επόμενη ταινία Μποντ θα είναι η 25η του franchise και τελευταία για τον Ντάνιελ Γκρεγκ. Αυτά τα ξέρουμε με βεβαιότητα. Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί και μια πληροφορία που θέλει μέρος της να γυρίζεται στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Ίδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος. 

 

 

Η Νορβηγία θεωρείται ένα από τα σίγουρα locations της νέα ταινίας Μποντ, καθώς οι εφημερίδες της χώρας γράφουν από τα τέλη του Ιανουαρίου ότι οι παραγωγοί της -που θα έχει τον προσωρινό τίτλο «B25», Bond 25, καθώς πρόκειται για την 25η ταινία της σειράς- έχουν ήδη έρθει σε επαφή με το Νορβηγικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου.

 

 

Η Ιταλία είναι μέσα στη λίστα με τις πιθανές τοποθεσίες, καθώς τοπικές εφημερίδες της Μπαζιλικάτα στη νότια Ιταλία γράφουν για γυρίσματα που πρόκειται να γίνουν στην πόλη Ματέρα τον ερχόμενο Απρίλιο.

 

 

14577721

 

 

Η Ματέρα, που είναι εδώ και λίγες ημέρες Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, θεωρείται μια από τις αρχαιότερες πόλεις της ανθρωπότητας και φημίζεται για τα σπίτια-σπηλιές που έχουν κατοικηθεί από την Παλαιολιθική περίοδο. Λαξεμένη πάνω σε βράχο, η πόλη έχει χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές ως σκηνικό κινηματογραφικών ταινιών. Κυρίως βιβλικών επών όπως «Ο Βασιλιάς Δαβίδ», «Το κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο», «Τα Πάθη του Χριστού», αλλά και του πρόσφατου «Wonder Woman».

 

 

Στους παραπάνω προορισμούς προστίθεται τώρα και η Αθήνα, αν και η πηγή από την οποία προέρχεται η πληροφορία δεν θεωρείται ιδιαίτερα αξιόπιστη, κάτι που επισημαίνει το Esquire που μεταφέρει την πληροφορία. Σύμφωνα με καταχώρηση στην πλατφόρμα Reddit, του χρήστη Miltos74, τμήμα της ταινίας θα γυριστεί στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και στα κτίρια της Εθνικής Βιβλιοθήκης και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, που περιλαμβάνουν ένα πάρκο και ένα κανάλι. Με άλλα λόγια, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

 

 

imagegen

 

 Η πηγή των πληροφοριών δεν αποκαλύπτεται, καθώς «είναι άνθρωποι που συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις», σύμφωνα με τα γραφόμενα του Miltos74.

 

cnn.gr