Ωραίος και... κουπάτος ο Ολυμπιακός Λουτρακίου (Αποκλειστικές εικόνες)

Παίκτες, προπονητής και διοίκηση του Ολυμπιακού Λουτρακίου, είναι εδώ και λίγες ώρες στον έβδομο ουρανό. Οι προσπάθειές τους απέδωσαν καρπούς. Κατέκτησαν πανάξια και δίκαια το πρωτάθλημα στην Β Κατηγορία Κορινθίας και πλέον ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

 

Ήταν πρωταθλητής εδώ και τρεις αγωνιστικές. Την Κυριακή 21 Απριλίου όμως, αμέσως μετά το διαδικαστικού χαρακτήρα παιχνίδι με τον Ηρακλή Λεχαίου, οι παίκτες του Ολυμπιακού Λουτρακίου, σήκωσαν ψηλά στον Κορινθιακό ουρανό το πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας.

 

Υπερβάσεις. Προσωπικές και ομαδικές υπερβάσεις για να βρεθούν εκεί. Όχι μόνο χτες που γράφτηκε ιστορία. Ούτε καν από την αρχή της σαιζόν. Υπερβάσεις τρία χρόνια τώρα, από τη στιγμή που ο Γ. Δέδες κατάφερε να συγκεντρώσει πολλές υγιείς προσωπικότητες της περιοχής και να τους πείσει να προχωρήσουν μαζί στη διοίκηση της ομάδας. Μία ομάδα που έσπασε τον γόρδιο δεσμό της με το παρελθόν και απελευθερωμένη πάει να πετάξει ψηλά. Και που σύντομα θα παίζει στο δικό της ιδιόκτητο γήπεδο.

 

Στο εστιατόριο Μαΐστράλι στο Λουτράκι, το βράδυ της Κυριακής 21 Απριλίου, γράφτηκε απλά ο επίλογος της εφετινής χρονιάς. Με πρωταθληματικό τρόπο. Όπως ταιριάζει στην ιστορία αυτής της ομάδας. Και δόθηκε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά, με την ευχή του χρόνου τέτοιες ημέρες, η ομάδα, η πόλη, να γιορτάζει και πάλι.