Πάει για -3 και ο Παναθηναϊκός

Ολοταχώς για αφαίρεση βαθμών εξαιτίας της υπόθεσης Βέμερ πάει ο Παναθηναϊκός. Η προσφυγή του Γερμανού εκδικάστηκε κανονικά την Τετάρτη και εντός μιας εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί η ποινή. 
 

Αναπόφευκτη μοιάζει πλέον η επιβολή αφαίρεσης βαθμών στον Παναθηναϊκό για την υπόθεση Βέμερ, καθώς η πλευρά των «πράσινων» ζήτησε νέα αναβολή 20 ημερών από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, επικαλούμενη το έκτακτο γεγονός της διακοπής του πρωταθλήματος. 

Ωστόσο ο πρόεδρος δεν δέχθηκε το αίτημα του «τριφυλλιού» και η υπόθεση εκδικάστηκε κανονικά το μεσημέρι της Τετάρτης. 

Δεν έλειψε μάλιστα και η ένταση, με τον δικηγόρο του παίκτη, Πάρη Ατλαμάζογλου να φωνάζει: «Θέλω να πω κάτι που δεν είναι ωραίο, αλλά θα το πω. Έχω βαρεθεί να ασχολούμαι με τον Παναθηναϊκό». 

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, από την άλλη, ισχυρίστηκε ότι «δεν γίνεται ένας εξαφανισμένος παίκτης που καθόταν πάνω στο συμβόλαιό του να θέλει να ρίξει τον Παναθηναϊκό». 

Το θέμα είναι πάντως ότι η υπόθεση συζητήθηκε σήμερα και ότι εντός διαστήματος μιας εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση (που θα είναι αφαίρεση τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό). 

Σημειώνεται πάντως ότι εφόσον επιβληθεί η συγκεκριμένη ποινή δεν θα εφαρμοστεί αμέσως μετά την ανακοίνωσή της, αλλά μετά το πρώτο παιχνίδι της ομάδας (κι αφού μεσολαβήσει επιπλέον ένα τριήμερο περιθώριο). 

Κάτι που σημαίνει ότι οι «πράσινοι» θα έχουν ένα περιθώριο ελαφρά μεγαλύτερο των δυο εβδομάδων για να εξοφλήσουν την οφειλή (ύψους 530.000 ευρώ) και να αποφύγουν την αφαίρεση βαθμών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ