Αμαζόνες Κορινθίας, νίκη, εκτός έδρας, Παμπαιανιακός

Παμπαιανιακός – Αμαζόνες Κορινθίας 2–3

Του Θοδωρή Κοτσώνη

 

Στο φιλικό παιχνίδι που έγινε (υπό ελαφρά βροχόπτωση) στο γήπεδο Παιανίας την Κυριακή 25/2/2018, η γυναικεία ομάδα των Αμαζόνων Κορινθίας νίκησε τον Παμπαιανικό με 3-2.
Παρά τις απουσίες του, ο Παμπαιανικός έπαιξε αρκετά καλά -κυρίως στο β’ ημίχρονο- αλλά οι φιλοξενούμενες έδειξαν πιο ώριμες και τελικά επικράτησαν…
Στο α’ μέρος της συνάντησης (15’) οι Αμαζόνες προηγήθηκαν 1-0 με την Καπετανοπούλου. Ο Παμπαιανιακός, είχε σχετικά καλή ανάπτυξη αλλά στην τελική προσπάθεια δεν τα κατάφερε... Παρ’ όλα αυτά ισοφάρισε 1-1 στο 37’ με την Πιπέρη. Όμως, στο 40’ η Γκότση των Αμαζόνων αστόχησε σε απίθανο τετ-α-τετ με την Παπαδάτου!
Στο β’ ημίχρονο οι παίκτριες του Παμπαιανικού μπήκαν πιο δυνατά και με καλύτερες τοποθετήσεις, αλλά και πάλι οι Αμαζόνες πήραν προβάδισμα στο σκορ. Στο 52’ η Γκότση πραγματοποίησε εξαιρετικό μπάσιμο από πλάγια θέση, έκανε σέντρα και η επερχόμενη Καπετανοπούλου πέτυχε το 1-2.
Οι γηπεδούχες κατάφεραν στο 72’ -αφού έχασαν κι άλλες ευκαιρίες- να φθάσουν στην ισοφάριση (2-2) με την Κωνσταντινίδη. Αλλά αμέσως μετά (73’) η Γκότση εκμεταλλεύθηκε αμυντικό λάθος και πλάσαρε επιτυχώς την Παπαδάτου για το τελικό 2-3.
Οι ομάδες έκαναν πολύ καλή προπόνηση ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν για το πρωτάθλημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ