Παναθηναϊκός: Αρνητική απάντηση Πιτίνο! Ψάχνει προπονητή το «τριφύλλι»

Ο Ρικ Πιτίνο απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού για επέκταση της συνεργασίας τους, με τους "πράσινους" να αναζητούν πλέον στην αγορά τον προπονητή που θα τους καθοδηγήσει τη νέα χρονιά.

 

Ανατροπή στην υπόθεση Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός τεχνικός, παρά το γεγονός ότι όλα έδειχναν ότι θα παραμείνει στο τιμόνι του  «τριφυλλιού», απάντησε αρνητικά στην πρόταση των «πράσινων» για επέκταση της συνεργασίας τους, καθώς προτίμησε να μείνει στην Αμερική, προκειμένου να βρει δουλειά στο ΝΒΑ.

 

Η διοίκηση του “τριφυλλιού” έκανε ότι περνούσε από το χέρι της για να πείσει τον Πιτίνο να μείνει, έφτασε μία “ανάσα” από τη συμφωνία με τον πολύπειρο τεχνικό, αλλά τελικά η υπόθεση δεν είχε αίσιο τέλος για τους “πράσινους”.

 

«Ο προηγούμενος χρόνος ήταν φανταστικός. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες του Παναθηναικού για την τρομερή τους προσπάθεια. Ευχαριστώ το τεχνικό μου επιτελείο για την πίστη και την αφοσίωσή τους. Ευχαριστώ τον παθιασμένο ιδιοκτήτη και τον GM. Τέλος, ευχαριστώ τους φανταστικούς ανθρώπους στην Ελλάδα για μεγάλη τους ευγένεια και την φιλοξενία τους. Μία πραγματικά υπέροχη χώρα που θα έχει για πάντα μία θέση στην καρδιά μου. Θα μου λείψετε όλοι, αλλά επιστρέφω σπίτι ανυπομονώντας για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου», έγραψε ο Πιτίνο στο Twitter.

 

O αντικαταστάτης του Πιτίνο

 

Πλέον, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή που θα προχωρήσει τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι λύσεις είναι περιορισμένες, μιας και τα περισσότερα μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ δεν είναι διαθέσιμα, έχοντας συμβόλαια με ομάδες.

 

Το «τριφύλλι» δεν αποκλείεται να κινηθεί για την περίπτωση του Αργύρη Πεδουλάκη που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την ομάδα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει μιλήσει πρόσφατα με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα τεχνικό, με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ