Παναθηναϊκός: Όλο και πιο κοντά στην λύτρωση!

Το (πρώτο) πράσινο φως από την κυβέρνηση που οδήγησε στην επιστολή προς την ΠΑΕ απ' το πολυεθνικό σχήμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου – «Τρέχουν» με ομάδες εργασίας οι εξελίξεις για ΠΑΕ και ΟΑΚΑ.

 

Τόσο στην πολιτική όσο και στις επιχειρηματικές δραστηριότητες υπάρχουν πράγματα που γίνονται αλλά δεν... λέγονται για λόγους στρατηγικής και τάιμινγκ.

 

Στην προκειμένη περίπτωση, όσο θορυβώδες είναι το instagram του Δημήτρη Γιαννακόπουλου άλλο τόσο αθόρυβα γίνονται οι διαδικασίες για την άμεση αλλαγή σκυτάλη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, γεγονός που είναι βέβαια σε άμεση συνάρτηση με την έγκριση από την πολιτεία και την υλοποίηση του μεγαλεπίβολου πρότζεκτ για το ΟΑΚΑ με την κωδική ονομασία «Athens Alive».

 

Το ένα (η ΠΑΕ), άλλωστε, εμπεριέχει το άλλο (OAKA/«Athens Alive»).

 

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχει πραγματοποιήσει καθοριστικές επαφές με υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης και μάλιστα έχει καταφέρει να αποσπάσει το «πράσινο φως» για το μεγαλεπίβολο πρότζεκτ του ΟΑΚΑ και μία πρώτη έγκριση για να προχωρήσει στην εφαρμογή του πλάνου του το γρηγορότερο δυνατόν.

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι η κυβέρνηση και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τους πολυεθνικούς συμπαίκτες του, έχουν ήδη περάσει στο στάδιο της σύστασης ομάδων εργασίας που έχει ως στόχο την όσο πιο άμεση σύγκλιση και περάτωση του πρότζεκτ, που περιλαμβάνει σαφώς και την γρηγορότερη δυνατή αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω της παραχώρησης της πλειοψηφίας των μετοχών στον Δημήτρη Γιαννακόπουλου (πέραν της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη).

 

Η πρώτη έγκριση που δόθηκε από την κυβέρνηση ήταν, άλλωστε, και ο βασικότερος λόγος που η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώθηκε επισήμως (μέσω σχετικής επιστολής) από τη σύμπραξη για το πρότζεκτ με την κωδική ονομασία «Athens Alive».

 

Κόντρα στο ρεύμα της τραγελαφικής κατάστασης που βιώνει η ΠΑΕ, οι εξελίξεις τρέχουν σε γοργούς ρυθμούς και καταδεικνύουν ότι βρισκόμαστε πράγματι ολοένα και πιο κοντά στην ιστορική αλλαγή σκυτάλης στα Παναθηναϊκά δρώμενα. Η παρούσα εβδομάδα προβλέπεται να είναι η πλέον καθοριστική για το σύλλογο και το τοπίο προβλέπεται να έχει ξεκαθαρίσει πλήρως το προσεχές διάστημα και δη το αργότερο μέχρι το τέλος του Μάρτη.

 

sdna.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ