Παραίτηση Μυρσίνης Λοΐζου: Η Ακρίτα υπερασπίζεται τη Χαρούλα Αλεξίου

«Ήρεμα λίγο οι κανίβαλοι. Αυτός ο τόπος χρωστάει πολλά στη Χαρούλα Αλεξίου», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Έλενα Ακρίτα.

 

 

Χαμός έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες, μετά την αποκάλυψη ότι η Μυρσίνη Λοΐζου, πρώην υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εισέπραττε παράνομα τη σύνταξη της μητέρας της που είχε πεθάνει εδώ και 5,5 χρόνια.

 

 

Από το απόγευμα της Παρασκευή, όταν η Μυρσίνη Λοΐζου παραιτήθηκε υπήρξαν αρκετές αντιδράσεις για την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ συζητήθηκε έντονα η κατάθεση που είχε δώσει η Χαρούλα Αλεξίου, υπέρ της Μυρσίνης Λοΐζου για την υπόθεση αυτή στο δικαστήριο. 

 

«Τη γνωρίζω από παιδάκι. Μου είπε τι είχε συμβεί μετά από μία κλήτευση, που έλαβε, γιατί ντρεπόταν. Είναι πολύ έντιμη. Δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με τα οικονομικά και δεν είχε πάρει είδηση ότι λάμβανε σύνταξη, που δεν δικαιούταν», αναφέρει η Ελληνίδα καλλιτέχνης.

 

 

Έλενα Ακρίτα για Μυρσίνη Λοΐζου: Άθλια κι ελεεινά τα σχόλιά της

 

Έλενα Ακρίτα για Μυρσίνη Λοΐζου: Άθλια κι ελεεινά τα σχόλιά της

 

Ωστόσο, μετά τις επικρίσεις που δέχτηκε η Χαρούλα Αλεξίου στα social media, η Έλενα Ακρίτα την υπερασπίζεται ανοικτά, με ανάρτησή της στο Facebook, στην οποία αναφέρει: 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται

 

«Ήρεμα λίγο οι κανίβαλοι. Αυτός ο τόπος χρωστάει πολλά στη Χαρούλα Αλεξίου. Την αγαπάμε και την τιμάμε, αφήστε ήσυχη αυτή τη σπουδαία γυναίκα» και «Άλλο διαφωνία κι άλλο δολοφονία χαρακτήρα. Ο κόσμος καίγεται κι εμείς θα λιθοβολήσουμε τη Χαρούλα; Που εκτός από μεγάλη φωνή είναι και Η ψυχούλα; Ε δεν είμαστε καλά».

 

ethnos.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ