Πασίγνωστη Ελληνίδα: «Μέχρι τα 25 του ο γιος μου ήξερε ότι ήμουν ξαδέρφη του»

 

Η λαίδη του ελληνικού τραγουδιού αποκάλυψε ότι ο γιος της, μέχρι τα 25 του χρόνια, πίστευε ότι ήταν πρώτη του ξαδέρφη- Το παιδί το μεγάλωσε η θεία της τραγουδίστριας η οποία έχει φύγει από τη ζωή

 

 

Σοκάρει η αποκάλυψη της Άντζελας Δημητρίου για τον γιο της Βαγγέλη. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή DOT του Mega One Κύπρου, η λαίδη του ελληνικού τραγουδιού αποκάλυψε ότι ο γιος της, μέχρι τα 25 του χρόνια, πίστευε ότι ήταν πρώτη του ξαδέρφη. Το παιδί το μεγάλωσε η θεία της τραγουδίστριας η οποία έχει φύγει από τη ζωή. Μάλιστα, όπως είπε με έμφαση, μάνα δεν είναι εκείνη που γεννάει ένα παιδί αλλά εκείνη που το μεγαλώνει.

 

 

«Με τον γιο μου περάσαμε πολλά στάδια που δεν ήμασταν καλά και σε αυτό είχε δίκιο. Μάνα δεν είναι αυτή που γεννάει. Μάνα είναι αυτή που μεγαλώνει. Η θεία μου η συγχωρημένη το δικαιούται το παιδί. Αυτή τον μεγάλωσε και τον γαλούχησε. Μέχρι 24-25 χρονών. Μέχρι τότε ήξερε ότι ήμουν πρώτη του ξαδέρφη. Του το είπα σαν παραμύθι. Σαν παραμύθι: »Του λέω μία φορά και έναν καιρό, πριν από πολλά χρόνια, ήταν ένα κοριτσάκι αδύνατο, που έμεινε έγκυος. Πήγε και δούλεψε στην Κρήτη. Μάζεψε λεφτά. Γύρισε και γέννησε ένα αγοράκι. Το αγοράκι αυτό δεν γινόταν να το πάρει μαζί της γιατί είχε πρόβλημα λόγω του πατέρα. Το κοριτσάκι αυτό το λένε Αγγελική». Λέω θα μου μείνει τώρα ή θα μου ρίξει κανένα χαστούκι. Του είπα αγόρι μου η μάνα σου δεν πέθανε. Η μάνα σου ζει και είμαι εγώ. Μου ζήτησε να κάνουμε τεστ DNA, να έχει τα ακριβή στοιχεία και να του πω ποιος είναι ο πατέρας. Του λέω βεβαίως: »Ο πατέρας σου λέγεται Αντώνης Κυριακού. Είναι πρώην τραγουδιστής. Πάρ΄τον τηλέφωνο. Και τον παίρνουμε τηλέφωνο. Μιλάει μαζί του και πήγε και τον βρήκε»,
δήλωσε η Άντζελα Δημητρίου.

 

 

 

Στη συνέχεια, όπως αποκάλυψε έκαναν το τεστ DNA. Ωστόσο το παράπονό της ήταν ότι δεν είχε κάνει μπάνιο ποτέ τον γιο της. Έτσι, μετά την αποκάλυψη ότι είναι μητέρα του, στα 25 του χρόνια πια, τον έβαλε στην μπανιέρα για να τον κάνει μπάνιο.

«Μου το πήραν 8 ημερών από την κλινική. Πριν πάει στην εκκλησία ήθελα να το πλύνω το παιδί μου, να το αλλάξω. Ταλκ δεν μπορούσα να του βάλω ούτε κρέμες γιατί είχε μεγαλώσει πια. Τον έβαλα μες τη μπανιέρα με το σλιπάκι λοιπόν, και του είπα «γιατί δεν σε έπλυνα τόσα χρόνια; Γιατί δεν σε άλλαξα τόσα χρόνια; Επίτρεψέ μου πριν πας στην εκκλησία και να σε παντρέψω να σε κάνω ένα μπάνιο…», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια εμφανώς συγκινημένη.

 

 

 

πηγη: protothema.gr