Πάτρα:Με όπλα και ναρκωτικά τσάκωσαν γνωστό «νονό» λίγο πριν φύγει για Μύκονο

Λαβράκι έπιασαν οι διωκτικές αρχές της Πάτρας με την σύλληψη 39χρονου γνωστού «νονού» ο οποίος είχε εμπλακεί στην πολύκροτη υπόθεση με τους μπράβους που λυμαίνονταν τα κέντρα διασκέδασης στην Πάτρα.

 

 

Οι αστυνομικοί έδρασαν αστραπιαία μόλις δέχθηκαν πληροφορίες για τις «δουλειές» που σκόπευε να ανοίξει στη Μύκονο ο 39χρονος και έκαναν έφοδο στο σπίτι του, όπου βρήκαν δυο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 80 γραμμαρίων, άλλες δυο που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 208 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα των δυο ναρκωτικών.

 

 

Μαζί με τα αξίας περίπου 8.000 ευρώ ναρκωτικά, κατασχέθηκαν στην κατοχή του ένα πιστόλι με επτά φυσίγγια στον γεμιστήρα και άλλα δυο φυσίγγια διαφορετικού διαμετρήματος.

 

 

Ο μπράβος, που είχε εργαστεί σε πολλά νυχτερινά καταστήματα της πόλης, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή, ενώ ένας 28χρονος που συνελήφθη μαζί του με ένα «φιξάκι» κοκαΐνης κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ