Πέντε παράξενες θεραπείες ομορφιάς απ’ όλο τον κόσμο

Οι άνθρωποι στις διάφορες χώρες του κόσμου χρησιμοποιούν πολλές και παράξενες μεθόδους για την διατήρηση της ομορφιάς του σώματος και της ψυχής τους.

 

Δείτε μερικές από τις πιο παράξενες θεραπείες ομορφιές:

 

Μασάζ με φίδια στο Ισραήλ

 

Ένα ινστιτούτο στο Ισραήλ προσφέρει μια ειδική θεραπεία μασάζ με ερπετά που κάποιοι ούτε καν θα ήθελαν να δουν. Σύμφωνα με αρκετούς πελάτες, τα φίδια τούς έχουν βοηθήσει να απαλλαγούν από ημικρανίες.

 

Σπα μπύρας

 

Μην την πιείτε... λουστείτε. Στη Γερμανία, την Αυστρία και την Τσεχία πολλά ξενοδοχεία και ιαματικά λουτρά προσφέρουν στους πελάτες τους την ευκαιρία να απολαύσουν μπύρα μέσα σε μια μπανιέρα. Η θεραπεία υπόσχεται ότι βοηθάει στα δερματικά προβλήματα και το άγχος.

 

Λουτρό με ηφαιστειακή άμμο

 

Τα απλά αμμόλουτρα είναι αρκετά δημοφιλή. Τα συγκεκριμένα, όμως, λουτρά από ηφαιστειακή άμμο είναι αρκετά πρωτότυπα και γίνονται στην Ιαπωνία. Στις ειδικά διαμορφωμένες μπανιέρες με άμμο, ο καθένας μπορεί να απολαύσει ένα πολύ αναζωογονητικό σπα.

 

Θεραπεία με άχυρα στην Ιταλία

 

Ένα ξενοδοχείο στη βόρεια Ιταλία προσφέρει μια ειδική και ξεχωριστή θεραπεία με άχυρα. Η ιδέα έρχεται από την αντίληψη προηγούμενων αιώνων ότι οι αγρότες που κοιμούνταν σε σανό ξυπνούσαν γεμάτοι με ενέργεια. Υποτίθεται ότι η θεραπεία βοηθάει μεταξύ άλλων στις μυϊκές κράμπες, στις δύσκαμπτες αρθρώσεις ακόμη και στην παχυσαρκία.

 

Θεραπεία με σαλιγκάρια στην Ταϊλάνδη

 

Τα σαλιγκάρια ουσιαστικά αφήνουν τη βλέννα τους κάνοντας ένα μασάζ προσώπου. Η συγκεκριμένη θεραπεία είναι πολύ δημοφιλής στα ιαματικά λουτρά της Ταϊλάνδης.

 

πηγή:  www.newsbeast.gr