Πέταξαν έξω από τα καλλιστεία την πρώην σύζυγο του σεΐχη διοργανωτή

H Αφροδίτη Μπάρμπα πήγε στον διαγωνισμό Σταρ Ελλάς, αλλά την έδιωξαν καθώς διοργανωτής ήταν ο σεΐχης πρώην σύζυγός της.

 

 

Ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δεν μπορούσε να φανταστεί η Αφροδίτη Μπάρμπα την «υποδοχή» που της επιφύλαξαν οι διοργανωτές του φετινού διαγωνισμού ομορφιάς. Μόλις συνειδητοποίησαν ότι είχαν μπροστά τους την πρώην σύζυγο του κροίσου σεΐχη από το Μπαχρέιν που είχε αναλάβει τη διοργάνωση των Καλλιστείων Σταρ Ελλάς, όχι μόνο της απαγόρευσαν να τα παρακολουθήσει από κοντά, αλλά την... πέταξαν έξω κακήν κακώς!

 

Υστέρα από αυτήν τη δυσάρεστη εμπειρία της, η καλλονή, που είναι μητέρα της 4χρονης Κατερίνας - Τζάσμιν από τον γάμο της με τον πάμπλουτο σεΐχη που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Λονδίνο, καταγγέλλει για ανάρμοστη συμπεριφορά εκείνους που δεν της επέτρεψαν την είσοδο. Όπως υποστηρίζει, το πρόβλημα προκλήθηκε από τη στιγμή που ανέφερε το όνομά της στην είσοδο του χώρου της διοργάνωσης

 

«Μόλις άκουσαν το όνομά μου, έκαναν λες και διαπέρασε τα σώματά τους ηλεκτρικό ρεύμα! Κοίταζαν νευρικά ο ένας τον άλλον και μου είπαν να περιμένω. Η υπόλοιπη παρέα πέρασε στον χώρο χωρίς κανένα πρόβλημα» αναφέρει η μελαχρινή καλλονή και προσθέτει: «Εκείνη την ώρα στην είσοδο, πέρα από τα άτομα της ασφάλειας, ήταν και πρόσωπα που γνώριζα από την περίοδο που ήμουν μαζί με τον πρώην σύζυγό μου. Κατάλαβα πως κάτι περίεργο συμβαίνει, αλλά δεν περίμενα ποτέ αυτήν την εξέλιξη, αφού στόχος μου ως άτομο της μόδας ήταν να παρακολουθήσω τον διαγωνισμό και τίποτε άλλο. Δεν γνώριζα αν ήταν μέσα ο πρώην σύζυγός μου ή όχι, αλλά και δεν με ενδιέφερε. Αν ήταν, πάντως, είναι λογικό, αφού, όπως έχει γραφτεί σε δημοσιεύματα, για τα επόμενα δύο χρόνια εκείνος είναι ο αντιπρόσωπος του θεσμού για την Ελλάδα».

 

 

Όση ώρα η Αφροδίτη Μπάρμπα περίμενε να της επιτραπεί η είσοδος, τα άτομα της ασφάλειας ενημέρωναν τους διοργανωτές για την παρουσία της.

 

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ειρωνικό βλέμμα εκείνου που με πλησίασε και, μετά από εντολή που είχε πάρει, μου είπε με σχεδόν απειλητικό τρόπο να φύγω. Χωρίς καμία εξήγηση με έδιωξαν, λες και είμαι κανένα σκουπίδι! Φυσικά, δεν έφταιγαν σε τίποτα οι άνθρωποι αυτοί, αφού εκτελούσαν εντολές. Το θέμα είναι ποιος βρίσκεται πίσω από την απαγόρευση αυτή... Χωρίς να πω το παραμικρό ή να κάνω φασαρία, ειδοποίησα τηλεφωνικά την παρέα μου που είχε ήδη περάσει στον χώρο ότι φεύγω».

 

Το άκομψο σκηνικό δεν σταμάτησε εκεί, αφού τα ίδια και χειρότερα συνέβησαν και τη στιγμή που η Αφροδίτη Μπάρμπα πήγε να πάρει από το πάρκινγκ το αυτοκίνητό της.

 

«Λυπάμαι, γιατί στο πάρκινγκ βρήκε τον μπελά του ακόμα και ο παρκαδόρος, ο οποίος όσο τους έλεγε πως δεν έχουν καμία δουλειά εκεί (αφού ήταν ένα ξέχωρο κομμάτι από τη διοργάνωση) τόσο εκείνοι φώναζαν. Για πάνω από 40 λεπτά κάτω από τη βροχή παρακολουθούσα αποσβολωμένη δύο άτομα να μας φωνάζουν, λες και είχαμε κάνει κανένα έγκλημα. Αν μπορούσα να εξαφανιστώ σε δευτερόλεπτα, για εκείνους θα ήταν ό,τι καλύτερο. Εκεί που τρόμαξα ήταν όταν ήρθε ένας τρίτος και με τράβηξε με δύναμη από το χέρι με μια άγαρμπη κίνηση λέγοντάς μου “Πάρε το αυτοκίνητό σου και φύγε”! Δεν ξέρω αν έκανα καλά ή όχι, αλλά δεν ήθελα να δώσω περισσότερη έκταση κι έτσι σηκώθηκα και έφυγα τρομαγμένη. Οδηγούσα και έκλαιγα από την προσβολή που είχα υποστεί» περιγράφει.

 

Αυτό που ενδιαφέρει τώρα την Αφροδίτη Μπάρμπα είναι να ξεχάσει το σκηνικό και να μεριμνήσει μαζί με τη δικηγόρο της, τη γνωστή ποινικολόγο Κατερίνα Μαυροειδή, ώστε να προβεί σε όλες τις νομικές ενέργειες που απαιτούνται για να εξασφαλίσει την αναγκαία διατροφή που έπρεπε να καλύπτει εδώ και καιρό ο πατέρας της κόρης της.

 

«Αυτό που διαπίστωσα μόλις με επισκέφτηκε η Αφροδίτη Μπάρμπα για να αναλάβω τις υποθέσεις της είναι πρωτίστως η αγωνία και η ανασφάλεια που νιώθει για την πορεία της μικρής. Έχοντας ως γνώμονα μέχρι πρόσφατα την καλή επικοινωνία που πρέπει να έχει η 4χρονη με τον πατέρα της, δεν είχε απευθυνθεί σε δικηγόρο, πιστεύοντας πως ο ίδιος θα μεριμνούσε συναινετικά για τις ανάγκες και τη διατροφή του παιδιού τους» αναφέρει η ποινικολόγος.