Ποια πράγματα μπορείς να πάρεις από ένα ξενοδοχείο

Τα 5 πράγματα που μπορείς να πάρεις από το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου φεύγοντας, χωρίς να χρειάζεται να σκεφτείς αν επιτρέπεται ή όχι.

 

 

Όσοι έχουν επισκεφτεί κάποιο σχετικά καλό ξενοδοχείο (σ.σ δεν εννοούμε αναγκαία κάποιο που είναι 5 αστέρων), θα έχει βρεθεί μπροστά στο δίλημμα για το αν μπορεί να... καβατζώσει ή όχι κάποια από τα πράγματα που προσφέρονται στο δωμάτιο.

 

 

Η Daily Mail φιλοξένησε ένα σχετικό θέμα, στο οποίο φτιάχνει μία μικρή λίστα με τα πράγματα που μπορούμε να πάρουμε, χωρίς να σκεφτούμε το αν επιτρέπεται η όχι.

 

 

Καλλυντικά: ΟΚ, αυτό είναι προφανές, καθώς σχεδόν όλοι παίρνουμε όταν φεύγουμε, τα μικρά μπουκαλάκια με το σαμπουάν, το μαλακτικό και το αφρόλουτρο που υπάρχουν στα δωμάτια, αν φυσικά έχουν περισσέψει. Αν μάλιστα μας αρέσει και η γεύση της οδοντόκρεμας, τόσο καλύτερα.

 

 

 

 

Παντόφλες: Ξέρετε αυτό το ζευγάρι τις άσπρες παντόφλες που υπάρχουν συνήθως στην ντουλάπα. Σίγουρα στο σπίτι θα έχετε τις δικές σας και δεν πρόκειται να τις χρησιμοποιήσετε, αλλά αν φιλοξενήσετε κάποιον, καλό είναι να έχετε ένα ζευγάρι έξτρα για να του δώσετε.

 

 

 

 

Φρούτα: Λίγα είναι τα ξενοδοχεία που τα προσφέρουν, αλλά αν είστε στους τυχερούς και δεν τα φατε όσο θα μείνετε εκεί, μπορείτε να τα πάρετε για την διαδρομή της επιστροφής.

 

 

 

 

Αναλώσιμα: Κοινώς τα μπλοκάκια, τα στιλό, οι καρφίτσες και τα ντοσιέ που υπάρχουν στο δωμάτιο. Μην το σκεφτείτε... Πάρτε τα.

 

 

 

 

Ομπρέλες: Συνήθως τα περισσότερα ξενοδοχεία επιτρέπουν να πάρεις την ομπρέλα που έχουν στα δωμάτια σε περίπτωση βροχής. Γιατί; Πολύ απλά γιατί έχουν το logo του ξενοδοχείου πάνω και το βλέπουν σαν μία κινητή διαφήμιση όποτε την χρησιμοποιεί κάποιος. Προσοχή όμως... Αν η ομπρέλα είναι ήδη στο δωμάτιο, τότε μπορείτε να την πάρετε. Αν όμως πρέπει να την ζητήσετε από την ρεσεψιόν, τότε θα πρέπει να την επιστρέψετε.

 

 

 

Πηγή: gazzetta.gr