Ποιος είναι ο νέος έρωτας της Μόνικα Μπελούτσι

Ο Βενσάν Κασέλ παντρεύτηκε ένα 20άχρονο μοντέλο, αλλά η Μόνικα Μπελούτσι περίμενε λίγο μέχρι να κάνει τη ρελάνς της. Ο νέος της έρωτας είναι νέος, ωραίος και διάσημος στη Γαλλία αβάν γκαρντ καλλιτέχνης. Το όνομά του είναι Νικολά Λεφέβρ, είναι Γάλλος και έχει μία κόρη από προηγούμενο γάμο.

 

 

 

 

Το περιοδικό Voici τούς απαθανάτισε να δίνουν ένα παθιασμένο φιλί στη μέση του δρόμου και δημοσίευσε τις φωτογραφίες, προκαλώντας έναν μικρό χαμό. Κι αυτό, κυρίως επειδή ο Νικολά δεν είναι καθόλου σαν τους άντρες με τους οποίους συνδέουμε συνήθως στο μυαλό μας την Ιταλίδα καλλονή, δηλαδή, ώριμους και μάλλον προς το πλούσιους.

 

 

 

nicolas lefebvre 11 708x425

 

 

Ο Γάλλος καλλιτέχνης, βέβαια, μόνο φτωχός δεν είναι, καθώς έχει στο ενεργητικό του μπόλικες εκθέσεις, είναι ιδιοκτήτης της δικής του γκαλερί και γενικά είναι προς το περιζήτητος στον κόσμο της Τέχνης. Είναι επίσης μόλις 36 ετών, αγαπάει τα ταξίδια, συλλέγει παλιά αντικείμενα με τα οποία δουλεύει συνήθως και είναι πρωτοποριακός τόσο στην εμφάνιση όσο και στην Τεχνη του. 

 

7

 

O Νικολά γνώρισε τη Μόνικα Μπελούτσι το περασμένο καλοκαίρι, ενώ πολλά γαλλικά δημοσιεύματα μιλούν ήδη για έναν μεγάλο έρωτα.

 

Πάντως η Μόνικα Μπελούτσι σε πρόσφατη συνέντευξή της δεν είχε κρύψει ότι είναι ερωτευμένη. Η 54χρονη καλλονή που πρωταγωνίστησε στο εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού Paris Match, μίλησε για τα πάντα: Για το διαζύγιο της από τον Βενσάν Κασέλ και τα νέα της ξεκινήματα τόσο στην υποκριτική της καριέρα, όσο και στην προσωπική της ζωή: «Ψάχνω για έναν κανονικό άντρα. Αυτόν που θα βγάλει έξω τα σκουπίδια, που θα πληρώσει τους λογαριασμούς και θα αναλάβει όλη την καθημερινότητα, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πάνω από όλα είμαι μια γυναίκα και μια μητέρα. Ο άνθρωπος λοιπόν με τον οποίο μοιράζομαι τη ζωή μου δεν κάνει την ίδια δουλειά με μένα, αλλά ταξιδεύει πολύ. Κι ο ρυθμός της καθημερινότητάς του τού επιτρέπει να καταλάβει και τη δική μου», είπε μιλώντας στο γαλλικό περιοδικό.

 

1