Πόλο: Στον τελικό του Champions League ο Ολυμπιακός – Κέρδισε (12-11) το μεγάλο φαβορί

Νύχτα ονείρου έζησε η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού στο Αννόβερο, όπου προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Champions League, με ισάριθμους θριάμβους επί της περίφημης ιταλικής Προ Ρέκο (12-11 απόψε)!

 

 

Ο Ολυμπιακός του Θοδωρή Βλάχου έκανε εκρηκτικό ξεκίνημα και προηγήθηκε με 5-3 στο πρώτο οκτάλεπτο και μπήκε στην τελευταία περίοδο με διαφορά τριών τερμάτων (Γούνας, Μυλωνάκης Ομπράντοβιτς), αλλά ισοφαρίστηκε σε 11 – 11 από τους Ιταλούς. Ο Γεννηδουνιάς πέτυχε το γκολ του θριάμβου 38" πριν το τέλος. Ο τελικός (απέναντι σε Φερεντσβάρος η Μπαρτσελόνα) θα ξεκινήσει στις 8.30μμ το βράδυ του Σαββάτου. Η Προ Ρεκο Μετρούσε 15 συνεχόμενες νίκες στην Ευρώπη. Αυτός θα είναι ο 5ς ευρωπαϊκός τελικός στην ιστορία του Ολυμπιακού, ο οποίος διεκδικεί τον τρίτο τίτλο του.

 

 

Τα οκτάλεπτα: 3-5, 3-3, 2-3, 3-1

 

 

Προ Ρέκο: Ταλεμπέστι, Ντι Φούλβιο 2, Μάντιτς 1, Μπούκιτς 2, Ντόμπουντ 1, Βελότο, Αϊκάρντι 1, Ετσενίκε 1, Ριγκάρι, Φιλίποβιτς, Ίβοβιτς 3, Κέις, Μπίγιατς

 

 

Ολυμπιακός: Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης 1, Γεννηδουνιάς 2, Φουντούλης 3, Κάκαρης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης, Γούνας 1, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 2, Ζερδεβάς.

 

documentonews.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ