Πως έγινε η επίθεση στον 19χρονο κρατούμενο για τη δολοφονία της Ρόδου

Ο ξυλοδαρμός του 19χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη μέσα στο κελί του στις φυλακές Αυλώνας έγινε χθες το μεσημέρι κάτω από μάλλον περίεργες συνθήκες.

 

Ο ξυλοδαρμός του 19χρονου έγινε μέσα στο κελί του από τουλάχιστον πέντε άτομα τα οποία φαίνεται ότι παραβίασαν την πόρτα του κελιού.

 

Η επίθεση σε βάρος του κρατούμενου προκαλεί αρκετά ερωτήματα καθώς μια ομάδα νεαρών που επίσης κρατούνται κατάφεραν να ανοίξουν το κελί του και επί τουλάχιστον 10 λεπτά να τον βρίζουν και να τον χτυπούν χωρίς κανείς να επέμβει.

 

Πολλά ερωτήματα επίσης προκαλεί το γεγονός ότι το περιστατικό έχει καταγραφεί από τουλάχιστον 2 άτομα τα οποία έκαναν χρήση των κινητών τους.

 

Και το γεγονός ότι με άνεση κάποιοι κρατούμενοι έκαναν την επίθεση αλλά και το γεγονός ότι είχαν στη διάθεσή τους κινητά τηλέφωνα αποτελεί πλέον αντικείμενο έρευνας.

 

Σύμφωνα με τις έως αυτή την ώρα πληροφορίες όλα άρχισαν όταν δυο κρατούμενοι στις φυλακές Αυλώνας των οποίων το κελί είναι δίπλα σε εκείνο του 19χρονου άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι εισέβαλαν στο κελί αρχικά εκείνοι και στη συνέχεια άλλα τουλάχιστον τρία άτομα.

 

Αρχικά υπάρχει φραστική επίθεση και στη συνέχεια χτυπήματα στο πρόσωπο και στο σώμα του 19χρονου ο οποίος επαναλαμβάνει ότι δεν είναι εκείνος ο δράστης της δολοφονίας της 21χρονης κοπέλας, αλλά ο συγκατηγορούμενός του.

 

Κάποιοι απ’ όσους βρίσκονται στον χώρο επιχειρούν να σταματήσουν την επίθεση, ενώ άλλοι απλά καταγράφουν με το κινητό τους.

 

Ο 19χρονος πλέον θεωρείται βέβαιο ότι θα απομακρυνθεί από το συγκεκριμένο κελί, ενώ εξετάζεται ακόμη και η μετακίνησή του σε άλλη φυλακή.

 

Πηγή: Newsit.gr