Πώς φυγάδευσαν τον Σώρρα από τα δικαστήρια (εικόνες)

Η έξοδος έγινε μέσα από παράπλευρο πάρκο προκειμένου να μην έρθει σε επαφή με τους συγκεντρωμένους οπαδούς του

 

 

 

Σχεδόν αγνώριστος φυγαδεύτηκε από τα δικαστήρια της Ευελπίδω ο Αρτέμης Σώρρας. Ο αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσης» αποχώρησε από το κτίριο 10 με χειροπέδες στα χέρια και συνοδευμένος από αστυνομικές δυνάμεις μετά την απόφαση βάσει της οποίας κρίνεται προφυλακιστέος.

 

Όπως έγραψε νωρίτερα το law&order.gr η έξοδος έγινε μέσα από παράπλευρο πάρκο προκειμένου να μην έρθει σε επαφή με τους συγκεντρωμένους οπαδούς που παραμένουν στην κεντρική πύλη των δικαστηρίων.

 

 

Αυτό ωστόσο που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η εμφάνιση του Άρτεμη Σώρρα, τραβώντας την προσοχή η γενειάδα αλλά και το παρουσιαστικό του που δεν θύμιζε σε τίποτα την πρότερη κατάστασή του.  

 

 

Ο Αρτέμης Σώρρας κρίθηκε προφυλακιστέος δεδομένου ότι κρυβόταν και καταζητείτο επί 16 μήνες. Με την προφυλάκισή του ολοκληρώνεται η ανάκριση σχετικά με τη δράση του ίδιου και της οργάνωσής του και η δικογραφία διαβιβάζεται σε δικαστικό συμβούλιο, το οποίο και θα αποφασίσει για την έκδοση ή μη παραπεμπτικού βουλεύματος.

 

 

Ακόμη ένα στοιχείο που χαρακτήρισε τη σημερινή παρουσία του Σώρρα στα δικαστήρια της Ευελπίδων ήτα οι δεκάδες οπαδοί του στους οποίους απευθυνόμενος πρόλαβε και φώναξε: «Τώρα είναι όλα στα χέρια σας».

 

 

newpost.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ