Πώς με το νυφικό της η πριγκίπισσα Ευγενία έστειλε ηχηρό μήνυμα αποδοχής

Με τα διεθνή μέσα να «φωτίζουν» το παρασκήνιο και τα παραλειπόμενα του εντυπωσιακού δεύτερου πριγκιπικού γάμου της χρονιάς, της πριγκίπισσας Ευγενίας με τον 32χρονο Τζακ Μπρούκσμπανκ, μία λεπτομέρεια με ένα ιδιαίτερο συμβολισμό βρέθηκε στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος.

 

 

 

 

Η 28χρονη εγγονή της Βασίλισσας Ελισάβετ φόρεσε νυφική δημιουργία των Peter Pilotto και Christopher De Vos, με βαθύ ντεκολτέ και ανοιχτή πλάτη. Η επιλογή της αυτή επαινέθηκε ευρέως, όχι μόνο για την αισθητική αλλά και για την σημειολογία της.

 

 

«Η ανοιχτή πλάτη του νυφικού έγινε μετά από ειδικό αίτημα της πριγκίπισσας Ευγενίας, η οποία είχε υποβληθεί σε εγχείρηση σε ηλικία 12 χρόνων για να διορθωθεί η σκολίωση», γράφει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του το Μπάκιγχαμ.

 

 

 

 

Προ ολίγων μηνών δε, η 28χρονη είχε μοιραστεί με τους πάνω από 250.000 follower της στο Instagram τις ακτινογραφίες της, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης στους χειρουργούς της αλλά και εμψύχωσης των ανθρώπων που πάσχουν από την πάθηση αυτή στη σπονδυλική στήλη.

 

 

Princess Eugenie Princess Eugenie news Princess Eugenie latest royal news royal family royal latest royal family latest 1402062

 

 

«Νομίζω πως μπορείς να αλλάξεις τον τρόπο που γίνεται αντιληπτή η ομορφιά, δείχνοντας τα σημάδια σου», είχε πει τότε σε συνέντευξή της στο ITV.

 

 

Ανάλογο μήνυμα, αποδοχής των ουλών, των τραυμάτων, των ατελειών που κάνουν έναν άνθρωπο αυτόν που είναι, έστειλε και χθες, επιλέγοντας να αφήσει την πλάτη της εκτεθειμένη και την ουλή σε πλήρη θέα.

 

 

 

 

Πηγή: cnn.gr