Πόσα λεφτά πουρμπουάρ άφησε ο Ρονάλντο φεύγοντας από πολυτελές ελληνικό ξενοδοχείο;

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο λέγονται πολλά. Πως είναι καβαλημένο καλάμι, πως κοιτάει πρώτα τον εαυτό του και την πάρτη του και μόνο πολύ αργότερα τους άλλους, πως όλα τα κάνει για τα λεφτά κι ύστερα για την δόξα. Ο νέος παίκτης της Γιουβέντους και πρώην της Ρεάλ Μαδρίτης όμως, στις διακοπές του στην Ελλάδα έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο.

 

 

Την ίδια ώρα που έκλεινε μια ιστορική μεταγραφή από τη Βασίλισσα στη Μεγάλη Κυρία της τάξεως των 105 εκ. ευρώ, με τον ίδιο να λαμβάνει 30 εκ. τον χρόνο, δεν παρέλειψε να σκεφτεί και τους απλούς ανθρώπους που τον εξυπηρέτησαν στο Κόστα Ναβαρίνο.

 

 

Ίσως, βέβαια, του άνοιξε την όρεξη για να γίνει γαλαντόμος αυτή η μεταγραφή του, αφού την ένιωσε ως κάτι πολύ σημαντικό και από τότε δεν έχει σταματήσει να δείχνει την χαρά του.

 

 

Τι λεφτά άφησε ο Ρονάλντο;

 

 

Ο ευχαριστημένος και πλούσιος Κριστιάνο δεν έμεινε μόνο στις ευχαριστίες με τα λόγια. Προχώρησε και σε έμπρακτες… αποδείξεις. Διαβάζοντας, λοιπόν, το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας μαθαίνουμε ότι ο Πορτογάλος σταρ έκοψε ένα τσεκ ύψους 20.000 ευρώ, ζητώντας από τη διοίκηση της ξενοδοχειακής μονάδας να το μοιράσει ισόποσα στους ανθρώπους που ήταν δίπλα του.

 

 

daynight.gr