Πού ψηφίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Στα εκλογικά τους τμήματα θα μεταβούν σε λίγη ώρα οι πολιτικοί αρχηγοί, για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, κι ενώ οι κάλπες έχουν ανοίξει ήδη από τις 7 το πρωί. 

Με βάση τον προγραμματισμό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, θα προσέλθει στις 10 το πρωί για να ψηφίσει, στο 3ο-4ο δημοτικό σχολείο Νέου Ψυχικού.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα μεταβεί στις 10:15 για να ψηφίσει στο 649ο εκλογικό τμήμα, στο 27ο και 30ο δημοτικό σχολείο Αθηνών.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:30, στο 1ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου.

Στο Χαϊδάρι και στο 3ο Δημοτικό Σχολείο στις 10:00 το πρωί θα ασκήσει το εκλογικό δικαίωμα του ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά θα ψηφίσει στις 10:30 στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου. 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης θα ψηφίσει στο 55ο Δημοτικό στην οδό Λιοσίων, ενώ ο επικεφαλής του Μέρα25, Γιάνης Βαρουφάκης στο 2ο Δημοτικό Παλαιού Φαλήρου.

Ο Αντώνης Σαμαράς θα ψηφίσει στο 2ο Δημοτικό Πύλου και ο Κώστας Καραμανλής στο 1ο Δημοτικό Αγίου Ελευθερίου Θεσσαλονίκης. Ο Γιώργος Παπανδρέου θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στις 11:00 σε Εκλογικό Τμήμα του Σχολικού Συγκροτήματος Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, στην Πάτρα.

 

 

protothema.gr