Το πρόγραμμα των θρησκευτικών εκδηλώσεων της Μεγάλης Εβδομάδας στο Δήμο Λουτρακίου

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των θρησκευτικών εκδηλώσεων για τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο, στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα για κάθε περιοχή...

 

Μεγάλη Παρασκευή 
Ώρα 20:30 Συνάντηση Επισήμων (στη διασταύρωση των οδών Αγ. Ιωάννου & Κολοκοτρώνη) 
Ώρα 21:00 Περιφορά Επιταφίου. 

 

Μεγάλο Σάββατο 

Ώρα 23:30 Συνάντηση Επισήμων (στη διασταύρωση των οδών Αγ. Ιωάννου & Κολοκοτρώνη) 
Ώρα 23:40 Προσέλευση επισήμων στην Ακολουθία της Αναστάσεως. 

Στους Αγίους Θεοδώρους (Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας), τη Μεγάλη Παρασκευή η Περιφορά του Επιταφίου θα πραγματοποιηθεί στις 21.00 και το Μεγάλο Σάββατο η Ακολουθία της Αναστάσεως στις 23.00. 

Στα Ίσθμια (Ιερός Ναός Αγίου Ιωάννη Πρόδρομου), τη Μεγάλη Παρασκευή η Περιφορά του Επιταφίου θα πραγματοποιηθεί στις 20.45 και το Μεγάλο Σάββατο η Ακολουθία της Αναστάσεως στις 23.00. 

Στην Περαχώρα (Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου) τη Μεγάλη Παρασκευή η Περιφορά του Επιταφίου θα πραγματοποιηθεί στις 20.45, και το Μεγάλο Σάββατο (Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών), η Ακολουθία της Αναστάσεως στις 23.00. 

Στα Πίσια (Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής), τη Μεγάλη Παρασκευή η Περιφορά του Επιταφίου θα πραγματοποιηθεί στις 21.00 και το Μεγάλο Σάββατο η Ακολουθία της Αναστάσεως στις 23.00. 

ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ ΠΟΛΕΩΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Τιμίου Προδρόμου Λουτρακίου
Ο Επιτάφιος θα διέλθει από τις οδούς:
Αγίου Ιωάννου, Κεντρική Πλατεία, Ελ. Βενιζέλου και ακολούθως προς τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα και επιστροφή δια της ιδίας οδού.

Ιερός Ναός Παναγίας Γιάτρισσας
Ο Επιτάφιος θα διέλθει από τις οδούς:
Καραϊσκάκη, Χατζοπούλου, Ελ. Βενιζέλου, Δαμασκηνού, Ποσειδώνος (παραλιακός πεζόδρομος), Μιαούλη, Κεντρική Πλατεία και επιστροφή δια των οδών Ελ. Βενιζέλου και Παναγίας Γιάτρισσας.

Ιερός Προσκυνηματικός Ναός Αγίου Φανουρίου
Ο Επιτάφιος θα διέλθει από τις οδούς:
Π. Τσαλδάρη, Κεντρική Πλατεία και επιστροφή δια των οδών Ελ. Βενιζέλου και Σπ. Μελέτη.