Προκήρυξη υποτροφιών από τον ΣΕΕΔΑ

Πρόσκληση σε συμμετοχή στην προκήρυξη του προγράμματος υποτροφιών στην Παιδεία και τον Αθλητισμό απηύθυνε ο Σύλλογος Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών (ΣΕΕΔΑ) με ανακοίνωσή του. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υποτροφιών αφορά αθλητές και αθλήτριες με εξαιρετικές διακρίσεις και οι αιτήσεις των υποψηφίων θα πρέπει να έχουν υποβληθεί μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου 2019. 

 

Η σχετική ανακοίνωση του ΣΕΕΔΑ, η οποία εστάλη και σε όλες τις αθλητικές Ομοσπονδίες με την παράκληση να αποσταλεί εν συνεχεία σε όλα τα Σωματεία τους, αναφέρει: «Ο Σύλλογος Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών εγκαινίασε το 2017 το Πρόγραμμα Υποτροφιών στην Παιδεία και τον Αθλητισμό, με στόχο να εκπληρώσει έμπρακτα  ορισμένους από τους σημαντικότερους σκοπούς για τους οποίους ιδρύθηκε, την προαγωγή και ανάπτυξη του αθλητισμού, την προβολή όλων των αναγνωρισμένων Ολυμπιακών αθλημάτων και την υποστήριξη των  Πρωταθλητών και Πρωταθλητριών των Εθνικών μας Ομάδων που διακρίθηκαν τόσο στο άθλημά τους όσο και στην παιδεία. Στο πλαίσιο της εκπλήρωσης των σκοπών του υποστηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο και κάθε χρόνο, νέους και νέες που έχουν ιδιαίτερες ικανότητες στον αθλητισμό.

 

Στο 2ο Πρόγραμμα Υποτροφιών στην Παιδεία και τον Αθλητισμό συμμετέχει με την χορηγία τριών χιλιάδων ευρώ (3.000 € ) ο Όμιλος Εταιριών Αντωνέλη με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος ήταν ιδρυτής του προγράμματος το 2017, αλλά μία ακόμη εταιρία με ιδιαίτερη αγάπη στον αθλητισμό η εταιρία ΚΟΘΡΟΥ ΠΛΑΤΩΤΕΧΝΙΚΗ επίσης με έδρα τη Θεσσαλονίκη που θα συμμετέχει επίσης το ίδιο ποσό.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΕΔΑ και οι δυο εταιρείες Χορηγών του Προγράμματος Υποτροφιών, Όμιλος Αντωνέλη και ΚΟΘΡΟΥ ΠΛΑΤΩΤΕΧΝΙΚΗ σας προσκαλούν να συμμετέχετε και να επικοινωνήσετε το περιεχόμενο της παρούσας Προκήρυξης σε όλους τους ενδιαφερόμενους αθλητές και αθλήτριες».

 

 Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
5 + 2 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.