Προσφορά για τους αναγνώστες του loutraki365.gr

Το διαιτολογικό γραφείο my - nutriplace προσφέρει αποκλειστικά στους αναγνώστες του loutraki365.gr μηνιαίο πρόγραμμα διατροφής με έκπτωση 30%. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ανάλυση σύστασης σώματος (λιπομέτρηση), 4 ατομικές συνεδρίες, μία ανά εβδομάδα και αναλυτικό πρόγραμμα διατροφής. Μόνη προϋπόθεση να ξεκινήσετε από τις 12 έως τις 18 Ιουλίου.

 

 

Όπως μας λέει η διαιτολόγος – διατροφολόγος και ψυχή του my – nutriplace κυρία Μαρία Σπυροπούλου, «στόχος του διαιτολογικού γραφείου είναι η διατροφική υποστήριξη και καθοδήγηση για την επίτευξη και διατήρηση υγιούς σωματικού βάρους, η κάλυψη των διατροφικών αναγκών σε σημαντικές περιόδους της ζωής (π.χ. παιδική και εφηβική ηλικία, εγκυμοσύνη, θηλασμός), η πρόληψη και αντιμετώπιση νοσημάτων και η διατροφική υποστήριξη αθλητών». 

 

 

«Για μας, συμπληρώνει η κυρία Σπυροπούλου, κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Αξιολογώντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της υγείας και της διατροφής κάθε ανθρώπου, καθώς και τον τρόπο ζωής του, σχεδιάζουμε ένα απόλυτα εξατομικευμένο διαιτολόγιο, ικανό να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου που απευθύνεται σε εμάς».  

 

 

Και ολοκληρώνει τονίζοντας ότι: «Kύριο ρόλο σ’ αυτό παίζει το γεγονός ότι βασιζόμαστε πάντα στα πιο πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα και βασικό μας μέλημα είναι η υιοθέτηση ενός ισορροπημένου τρόπου διατροφής και η αποφυγή ακραίων και επικίνδυνων διαιτών και πρακτικών».

 

 

Μη χάσετε αυτή την μοναδική προσφορά  του my – nutriplace  και επωφεληθείτε από την έκπτωση 30%.

 

 

* Η εξόφληση του ποσού γίνεται εφάπαξ στην πρώτη συνεδρία και οι συνεδρίες οφείλουν να γίνουν ανά εβδομάδα, δηλαδή μέσα σε ένα μήνα από την πρώτη συνεδρία και δεν μπορούν να μεταφερθούν. 

 

 

my – nutriplace: Ελ. Βενιζέλου 9, Λουτράκι, τηλ.: 27440 28400, +30 6945 631 324 (και μέσω viber).

 

Email: info@my-nutriplace.gr

 

 Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
1 + 5 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.