Προσλήφθηκε κάνοντας προϋπηρεσία στην πισίνα του μπαμπά της ! (Εικόνα)

Πριν από λίγο καιρό ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός τον οποίο είχε κάνει η ΕΥΑΘ, μέσω ΑΣΕΠ, για την πρόσληψη 150 ατόμων, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν αναλάβει ήδη τα καθήκοντά τους, ωστόσο μια είδηση που δημοσιεύει η ιστοσελίδα voria.gr προξενεί μεγάλη εντύπωση...

 

 

Ειδικότερα, σύμφωνα με το voria.gr, υποψήφια, κάτοικος Πανοράματος, προκειμένου να πιστοποιήσει την προϋπηρεσία της πάνω σε μηχανολογικό εξοπλισμό, σχετικό με τη διαχείριση υδάτων, κατέθεσε την ακόλουθη υπεύθυνη δήλωση:

 

«Σε ιδιοκτησία του πατέρα μου κ. τάδε… βρίσκεται πισίνα της οποίας το μηχανοστάσιο μελέτησα κι ανακατασκεύασα το έτος 2005 έκτοτε και μέχρι το έτος 2013 που διακόψαμε τη χρήση της πισίνας είχα την αποκλιστική (σ.σ. έτσι το γράφει) εποπτεία συντήρησης του μηχανοστασίου, αλλαγή άμμου φίλτρου συντήρηση της αντλίας επεξεργασίας του ύδατος και χλωρίωση αυτού».

 

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του voria.gr, που δημοσιεύει και σχετική φωτογραφία, η δήλωση είναι γραμμένη χειρόγραφα, αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο να αποδείξει την... αδιαμφισβήτητη προϋπηρεσία της και να πάρει φυσικά και τα αναγκαία μόρια για τον διαγωνισμό.

 

Σημειώνεται, ότι η διακήρυξη προέβλεπε πως κάποια από τα προσόντα των υποψηφίων προέκυπταν κατά δήλωσή τους, χωρίς το ΑΣΕΠ να είναι σε θέση να ελέγξει εάν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, ενώ σε προσφυγές που κατατέθηκαν από υποψήφιους κατά κάποιων επιτυχόντων, το ΑΣΕΠ δήλωσε αναρμόδιο να προβεί σε αυτούς τους ελέγχους, υποδεικνύοντας στους προσφεύγοντες να απευθυνθούν στη δικαιοσύνη.

 


dav

Πηγή: voria.g

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ